Gouden+Giraffe+winnaar+Relatie+Events%3A+KuiperCompagnons+met+zeer+impactvol+evenement
Nieuws

Gouden Giraffe winnaar Relatie Events: KuiperCompagnons met zeer impactvol evenement

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De Gouden Giraffe Event Awards heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een impact en effect award. En ja zonder creativiteit en slimme trajecten geen impact, maar het evenement van KuiperCompagnons ism Team van Maanen is wellicht het allerbest voorbeeld van impact: het event trok een bedrijf dat het lastig had in één keer uit de problemen.

Dat relatie events prima harde doelstelling en nog hardere resultaten kunnen overleggen bleek wel uit de inschrijvingen van de categorie Relatie Events voor de Gouden Giraffe Event Awards 2017. Zowel Disney License Day, als ABN AMRO MeesPierson Live Art Festival en winnaar KuiperCompagnons maakten indruk bij de jury om hun effect en impact.

Winaar Gouden Giraffe Event Awards categorie Relatie Events
Casenaam: VergezichtNL, 100 jaar KuiperCompagnons

Inzender: Team van Maanen
Opdrachtgever: KuiperCompagnons


Hoofddoelstelling: 
KuiperCompagnons (KC) neerzetten als stedenbouwkundig bureau dat als oudste van Nederland, niet als kampioen van het verleden wil worden gezien, maar als bureau waarmee je de komende 100 jaar in kunt.

Effect: 
De spin-off van het event was beduidend groter dan vooraf was verwacht en gehoopt. Zo zat KC een week na het evenement op uitnodiging van de Bond van Nederlandse stedenbouwkundigen en planologen al bij het ministerie om over de nationale omgevingsvisie te praten. En daar bleef het niet bij. Ze zitten inmiddels aan tafel bij De Nieuwe Opgave, het platform dat antwoord moet geven op de bouw van 800.000 extra woningen in de Randstad. Het consortium dat bezig is met de ontwikkeling van een hyperloop in Nederland is al langs geweest in Rotterdam en Hans de Boer en zijn staf hebben ook al aangeklopt. De VNO-voorzitter organiseert in 2018 voor de topsector Water de conferentie ‘Future of the Oceans’, en zoekt verrassende visies. In thuisstad Rotterdam is KC betrokken bij de woningbouwplannen rondom de nieuwe Kuip, en in buurstad Schiedam bij de bouw van 4.000 woningen rond en óp het centraal station aldaar.
 

De Winnaars Gouden Giraffe Event Awards:BEKIJK HET VOLLEDIGE ALBUM VAN CLICKSHOTS.NL:

>> Gouden Giraffe Event Awards 2017 in 256 foto's

#jointheLIVErevolution

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.