MAINSTAGE+smelt+fun%2C+entertainment%2C+business+en+perfecte+organisatie+samen+in+een+locatie
Nieuws

MAINSTAGE smelt fun, entertainment, business en perfecte organisatie samen in een locatie

Is er een vergelijkbare locatie? Nee, wij denken van niet. MAINSTAGE Brabanthallen is omgeven door locaties die hun sporen in de zakelijke en publieksevenementen ruimschoots verdiend hebben. Die expertise, ervaring en kennis komen samen in MAINSTAGE waar een business event de allure krijgt van een top entertainmentproductie. 

Grenzend aan zowel de Brabanthallen als 1931 Congrescentrum is MAINSTAGE in Den Bosch een locatie waar veel samenkomt. Zo ontstaat een moderne blackbox met alle aanwezige faciliteiten, kennis en expertise voor jouw business event. Waar topproducties uit de live entertainment wereld hun plek vinden, kan ook 'de stage' voor jouw zakelijke event neergezet worden. MAINSTAGE is één van die locaties waar bijna alles al aanwezig is en waar alles mogelijk is. In dit online magazine een kijkje achter de schermen. MAINSTAGE kan jouw podium zijn!

In dit online magazine dook EventBranche.nl in deze onderscheidende locatie. Onder meer door 3 totaal verschillende merken en organisaties aan het woord te laten die in MAINSTAGE hun ideale eventlocatie vonden. Click op onderstaande cover om naar het magazine te gaan:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.