Guaran%C3%A1+Antarctica+brengt+Braziliaanse+sferen+naar+Zomercarnaval
Persberichten

Guaraná Antarctica brengt Braziliaanse sferen naar Zomercarnaval

De Zomercarnaval Straatparade is een bruisend evenement met meer dan 2.500 dansers, 25 carnavalsgroepen en meer dan 40 praalwagens die door de Rotterdamse binnenstad trekken. Guaraná is al jaren een vaste partner van dit Caribische feest en staat bekend om haar energieke bijdrage.

‘We zijn enorm trots om opnieuw deel te nemen aan het Zomercarnaval’, zegt Junior de Gruijter, Brand Manager bij Bickery Food Group. ‘De Braziliaanse sferen van Guaraná passen perfect bij dit uitbundige feest van vrijheid, expressie en plezier maken. We nodigen iedereen uit om met ons mee te dansen, op de foto te gaan en deze te delen. En natuurlijk te genieten van de verfrissende smaak van Guaraná Antarctica.’

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval is onlangs door Unesco erkend als internationaal cultureel erfgoed.

Ontdek de smaak van Brazilië
Guaraná Antarctica is de iconische Braziliaanse frisdrank die bekend staat om z'n unieke smaak, de energie boost en het ultieme genieten. Ze is gemaakt van het extract van de guarana-plant, die van oorsprong in het Amazonegebied groeit. De inheemse bevolking gebruikt guarana al eeuwenlang als natuurlijke energiebooster. In 1921 werd Guaraná Antarctica gelanceerd in Brazilië. Inmiddels is het een geliefd merk geworden in Nederland.

Zomercarnavalvibes in Albert Heijn!
Om de feestvreugde extra te verhogen is er een speciale actie in alle Albert Heijn-winkels van 22 tot en met 28 juli. De Guaraná Antarctica zero variant is hier verkrijgbaar met 20% korting. Zo kun je thuis alvast proeven van de Braziliaanse sfeer en je voorbereiden op het Zomercarnaval.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.