Gouden+Giraffe%3A+McDonald%27s+organiseerde+allerbeste+Brand+Event+van+Nederland
Nieuws

Gouden Giraffe: McDonald's organiseerde allerbeste Brand Event van Nederland

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - McDonalds organiseerde samen met bureau BrandXtension Good Times Island. De jury van de Gouden Giraffe Event Awards zag naast de cijfermatige feiten (oa 96% van alle Nederlanders werd in de zomer bereikt met communicatie over Good Times Island, actiewebsite werd ruim 333.000 keer bezocht. 34.899 mensen schreven zich in om een bezoek aan het eiland te winnen) ook de overtuigende manier hoe McDonalds haar merkwaarden tot leven bracht.

Tijdens de finaleronde was de pitch van McDonalds samen met BrandXtension overtuigend. In het bijzijn van honderden eventprofessionals en opdrachtgevers liet McDonalds nog eens duidelijk horen wat het eventconcept voor het merk gedaan heeft. Dat bleek voor de winst te zorgen in een categorie waar ook Rijksmuseum en Magnum prachtige events in de finale presenteerden.

Winnaar BRAND EVENTS Gouden Giraffe Event Awards 2017
Casenaam: McDonald's Good Times Island
Inzender: BrandXtension
Opdrachtgever: McDonalds NederlandHoofddoelstelling: 
Het realiseren van een hoog bereik voor McDonald's met een impactvol en engaging idee, door de grote groep Nederlanders die zomers thuis blijven de mogelijkheid te bieden om 'spontane geluksmomenten' te laten mee maken in hun ultieme vakantie setting; een tropisch eiland.

Effect: 
Ruim 96% van alle Nederlanders werd in de zomer bereikt met communicatie over Good Times Island. De actiewebsite werd ruim 333.000 keer bezocht. 34.899 mensen schreven zich in om een bezoek aan het eiland te winnen. Social media zorgden voor een enorme bijdrage; met 5,4 miljoen bereikte Facebook profielen kwam ruim de helft van de Nederlandse Facebookers in aanraking met het eiland. Op Instagram werden 1,4 miljoen impressies gehaald, met een gemiddelde completion rate van 60%.

En als toetje nog even de making-of van het allerbeste Brand Event van Nederland:

De Winnaars Gouden Giraffe Event Awards:BEKIJK HET VOLLEDIGE ALBUM VAN CLICKSHOTS.NL:

>> Gouden Giraffe Event Awards 2017 in 256 foto's

#jointheLIVErevolution

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.