Beleef+het+nieuwe+NBC+Congrescentrum+online
Nieuws

Beleef het nieuwe NBC Congrescentrum online

Het is een beetje oneerlijk, want hier op de redactie van EventBranche.nl raken we er maar niet over uitgesproken: het nieuwe NBC Congrescentrum. Natuurlijk door het verhaal erachter, het familiebedrijf, de brand, de ongelooflijke onverzettelijkheid en dadendrang, maar voor de nieuwe locatie die best mee mag in het predikaat locaties van de toekomst waar Nederland er een paar van heeft. Beleef wat de honderden bureaus en opdrachtgevers bij de opening beleefden.

Het NBC Congrescentrum openingsevenement werd een ode aan het NBC team, de familie, het vak en de nieuwe mogelijkheden van NBC Congrescentrum:

De gastenlijst van het openingsevenement had wel iets weg van de Gouden Giraffe, die niet geheel ontoevallig, op 29 mei in NBC Congrescentrum georganiseerd wordt. Opdrachtgevers, bureaus, relaties en voor een deel ook een reunie gevoel. De gasten lieten na afloop weten hoe ze de belevenis van het openingsevenement hadden ondergaan:

Was je er niet bij, maar wil je het NBC wil graag van binnen zien voor één van jouw volgende evenementen? Dan kun je jezelf aanmelden voor een rondleiding en locatiebezoek:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.