Sabine+Fredriks+benoemd+tot+nieuwe+directeur+van+SugarFactory
Persberichten

Sabine Fredriks benoemd tot nieuwe directeur van SugarFactory

SugarFactory kondigt met genoegen Sabine Fredriks aan als nieuwe directeur, met ingang van 1 februari 2024. Zij volgt hiermee Denise Schimmel op, de visionaire oprichter van SugarFactory, die de voormalige CSM-suikerfabriek transformeerde tot dé industriële eventlocatie van Nederland.

Eventlocatie met een rijke historie

In de afgelopen 11 jaar leverde Denise Schimmel een ongekende prestatie in het omvormen van de oude fabriek tot een dynamische eventlocatie voor toonaangevende merken en bedrijven. Ze deelt haar gedachten over deze periode: ‘’Voor mij was het de ultieme uitdaging om vanuit een rauwe, karakteristieke plek met een rijke historie iets unieks te realiseren. Dat is gelukt door de fabriek haar stoere karakter te laten behouden en tegelijkertijd te voldoen aan de moderne eisen voor een evenementenlocatie. Nu is het tijd voor een volgende stap.” 

Nieuwe fase voor SugarFactory

Met de komst van Sabine Fredriks gaat SugarFactory een nieuwe fase in. Naast het hosten van events, wordt het aanbod van SugarFactory in de toekomst verder uitgebreid. Ze benadrukt: “SugarFactory kent oneindig veel mogelijkheden. Denise heeft een locatie gecreëerd waar alles kan en daar denk ik graag in mee.’’ Sabine kijkt ernaar uit om samen met de bestaande en nieuwe relaties verder te bouwen aan het succes van SugarFactory waarbij de kansen van deze prachtige locatie optimaal benut worden.

Groei door nieuwe initiatieven

De potentie van de locatie, de kennis van het bestaande team en de creatieve aanpak en ambities van Sabine vormen een veelbelovende combinatie die zal zorgen voor aanzienlijke groei en diversificatie van het aanbod in de komende jaren. Denise heeft er alle vertrouwen in dat SugarFactory onder leiding van Sabine een mooie toekomst tegemoet gaat. Natuurlijk blijft zij ‘haar factory’ met een warm hart volgen, zeker nu de ambitie is uitgesproken om in de toekomst ook eigen events te organiseren. ‘’Een droom die uitkomt’’ zegt Sabine hierover. ‘’We hebben alle ingrediënten in huis en ideeën genoeg, dus werk aan de winkel!”

De SugarFactory van Denise wordt met trots doorgegeven aan Sabine Fredriks, die met haar nieuwe en creatieve visie een nieuw tijdperk voor deze unieke locatie inluidt.

Over Sabine Fredriks

Na het afronden van haar studie bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft Sabine diverse functies en rollen vervuld bij ING in o.a. business management, communicatie en events. Daarnaast heeft zij zich lange tijd ingezet voor de duurzame groei van ondernemers in Nederland en creëerde ze vanuit haar eigen bedrijf concepten en events voor verschillende opdrachtgevers. Sabine heeft vier kinderen en woont in Harderwijk.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.