H%C3%A9t+Crewdiner+5+juli+2021+NBC+Congrescentrum%3A+een+weerzien+voor+en+door+de+eventbranche
Persberichten

Hét Crewdiner 5 juli 2021 NBC Congrescentrum: een weerzien voor en door de eventbranche

Nu er langzaamaan steeds meer kan en de evenementenbranche meer perspectief krijgt, vinden verschillende freelance event professionals het tijd om vooruit te kijken. Daarom organiseren zij op maandag 5 juli ‘Hét Crewdiner’ in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

In de branche zijn 100.000 mensen werkzaam, goed voor 7,4 miljard omzet. Door corona hebben 48.000 mensen noodgedwongen ander werk gezocht omdat ze hun baan kwijtraakte of als freelancer op zoek moesten naar ander inkomen. Op 5 juli 2021 is het tijd om de balans op te maken, vooruit te kijken, elkaar een hart onder de riem te steken en de industrie een kickstart te geven. De kaartverkoop voor ‘Hét Crewdiner’ start op maandag 7 juni om 10.00 uur.

“Onze branche is 15 maanden zo goed als dicht geweest”, vertelt Leonie Geesink, één van de initiatiefnemers van ‘Hét Crewdiner’. "We hebben ons werk niet kunnen doen en we hebben de bekende collega’s uit het vak erg moeten missen. Met ‘Hét Crewdiner’ herenigen we de eventbranche, ontmoeten we weer die collega's en bieden we vakgenoten een positieve energieke kickstart van het evenementenseizoen.”


Het crewdiner is een bekend fenomeen tijdens iedere productie. Het is het moment waarop de crew gezamenlijk eet voorafgaand of tijdens een evenement. Tijdens zo’n diner komen alle verschillende disciplines samen, worden de laatste ontwikkelingen gedeeld, herinneringen opgehaald of nieuwe plannen gemaakt. Door veel eventprofessionals worden deze momenten enorm gemist en daarom slaan verschillende freelancers uit de eventbranche nu de handen ineen en organiseren zij belangeloos de eerste editie van ‘Hét Crewdiner.’

Rollen omgedraaid
“Het is het perfecte moment om na een rare periode gezamenlijk vooruit te kijken naar het drukke najaar dat ons te wachten staat”, aldus Justin van Hooijdonk, directeur/eigenaar van het NBC Congrescentrum. “Wij zien de toekomst rooskleurig tegemoet! Ons team staat in ieder geval in de startblokken om op maandag 5 juli de gasten van ‘Hét Crewdiner’ te ontvangen en in de watten te leggen. Zo zijn de rollen een keer omgedraaid en is het de crew die kan genieten van een onbezorgde avond. Wij hebben dit soort momenten erg gemist en het is dan ook de reden dat wij als trotse partner van ‘Het Crewdiner’ dit event mogelijk gaan maken.”

Avondvullend programma
‘Hét Crewdiner’ biedt, naast een diner, een avondvullend programma waarin wordt teruggekeken op de afgelopen periode, maar vooral ook vooruitgeblikt op de toekomst. De avond wordt gepresenteerd door Erik de Zwart. Hij begeleidt de verschillende panelgesprekken waar met deelname van prominenten als:

  • Pieter Lubberts (Fieldlab)
  • Eric van Eerdenburg (Mojo)
  • Margriet van Kraats (TivoliVredenburg)
  • Danny Damman (Ziggo Dome)
  • Sjoerd Weikamp (EventBranche)
  • Marc Hofstede (Ambassadors of Entertainment)
  • Arne Koefoed (Wink)
  • Hatim El Khatib (Manager Nicky Romero)
  • Bolke Burnaby Lautier (SR Films) 


Naast de verschillende panels zijn er ook optredens van onder andere cabaretier en schrijver Dolf Jansen, illusionist Niels Houtepen en Instagramsensatie Orgel Joke. Ook wordt deze avond voor het eerst ‘De Gouden CREWpoek’ uitgereikt. Met deze award wil de organisatie een spot zetten op een persoon wiens inzet onmisbaar is geworden voor de crew. Gedurende de avond kan er gestemd worden op één van de genomineerden.

Kaartverkoop

‘Hét Crewdiner’ is voor iedereen die werkzaam is binnen de evenementensector en wordt belangeloos georganiseerd. Tickets voor ‘Hét Crewdiner’ kosten €75,00 excl. BTW. Vanwege de geldende RIVM-richtlijnen is er slechts een beperkt aantal tickets te koop. Met het oog op een zo gevarieerd mogelijke gastenlijst zijn er 18 crew-ambassadeurs aangewezen uit de eventbranche. Deze ambassadeurs dragen zorg voor de verspreiding van de tickets. Zij bepalen wie een ticket kan kopen om ‘Hét Crewdiner’ te kunnen bijwonen. Op deze wijze wordt er niet geput uit één netwerk en blijft een gevarieerd gezelschap gewaarborgd.

Degenen die geen ticket via de ambassadeurs hebben kunnen bemachtigen, maar die wel graag aanwezig willen zijn, kunnen mailen naar info@hetcrewdiner.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.