The+Next+Event%3A+laatste+kans+om+als+kennisdeler+aanwezig+te+zijn
Nieuws

The Next Event: laatste kans om als kennisdeler aanwezig te zijn

The Next Event is terug! Op maandag 19 september is The Next Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Het awardwinnende concept maakt van beursstands woonkamers en van salesgesprekken kennisdeel-momenten. En de bezoekers? Louter opdrachtgevers. Geen duizenden 'schuivelaars' maar zo'n 250 opdrachtgevers die allemaal kennissessies, keynotes en workshops bezoeken. Je kunt er nog bij zijn als kennisdeler.

Als eventbedrijf of expert uit de branche kun je een eigen woonkamer hosten. In diverse sessies gedurende de dag heb je dan direct contact met opdrachtgevers. Niet voor een salespraatje of vol trots je nieuwe logo te laten zien, dat hoort er best bij, maar vooral om jouw expertise en kennis te delen. Daarvoor maak je een sessie aan, met een onderwerp dat aanspreekt en kunnen bezoekers in de week voor The Next Event stoelen in jouw woonkamer claimen om bij jouw sessie aanwezig te zijn. 

Er zijn al 40 eventbedrijven met een woonkamer. Bij 50 woonkamers is de vloer vol. Wil je er nog bij zijn? Meer informatie vind je hier: je eigen woonkamer op The Next Event

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.