IDEA+Talent+Scout+weer+springplank+voor+eventtalent%3A+Dagmar+Narloch+winnares
Nieuws

IDEA Talent Scout weer springplank voor eventtalent: Dagmar Narloch winnares

Het is een hoogtepuntje in de jaarlijkste eventagenda: de IDEA Talent Scout. Met de grootste talenten van de diverse partner hogescholen van brancheorganisatie voor bureaus, IDEA, de strijd aan gaan voor een jury van bureaus. Dat is in een notendop de IDEA Talent Scout. Ieder jaar weer gaan ze bezig met een opdracht van een heuse opdrachtgever, dit keer was dat Randstad.

Hoe onderscheid jij je in de massa van vers afgestudeerde professionals die jaarlijks de eventmarkt bestormen? En hoe kom jij in beeld bij die toonaangevende agencies? Het antwoord is: deelnemen aan IDEA Talent Scout! Zo zet IDEA de Talent Scout jaarlijks op de agenda. "Dit initiatief is ontwikkeld door IDEA in samenspraak met de partner hogescholen, dus ook jouw opleiding. Jaarlijks strijden de grootste talenten om de titel ‘event talent van het jaar’ en biedt dit toffe event excellente studenten de kick-start van jouw event carrière."

De negende editie van IDEA Talent Scout vond plaats op dinsdag 22 november 2022 bij IDEA Premium Partner Studio 21 in Hilversum. Binnenkort kruipt EventBranche.nl met de winnaars om tafel om hun visie en kijk op events als marketing en communicatiemiddel op te tekenen. Voor nu, dit zijn de drie winnaars (foto's www.edwinfotografeert.nl):

Nummer 1: Dagmar Narloch - (3e jaars) BUas

De jury: 'Dagmar viel al op door haar goede video. Duidelijk aandacht aan besteed. Leuke presentatie én visualisatie. Ze heeft een duidelijke visie die zeker in deze tijd goed is voor de branche. HR en personeel is waar ze zich hard voor wil maken. Heel belangrijk in deze tijd van personeelstekorten en minder contact en minder betrokkenheid van personeel doordat er meer mensen thuis werken. Daar moeten we evenementen voor inzetten.'

 

Nummer 2: Dieuwertje Plantinga - (3e jaars) HKU Kunst & Economie

De jury: "Dieuwertje was voor ons een winnaar omdat ze een doordachte en andere kijk op het event vak had dan andere talenten. Met haar empathie verhaal had ze een duidelijke visie waarin ze écht gelooft. Dat bleek vooral uit haar antwoorden op de jury vragen. Ze straalt een prettige rust en zelfverzekerdheid uit, wat ook erg gewaardeerd werd."

 

Nummer 3: Manon Diks - (2e jaars) Hogeschool Utrecht

De jury: "Manon viel direct op met haar originele videopitch. Creatief sterk dat ze dat door trok in live pitch. Een dame met een missie! Erg krachtig en ook toegankelijk. Ze stelt zich open op en is zeer gedreven en leergierig. Echt een doener, een aanpakker met veel enthousiasme."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.