Gouden+Giraffe+Categorie+Relatie+Events%3A+Polo+Brabant+2017
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Relatie Events: Polo Brabant 2017

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Relatie Events om evenementen gericht op het versterken van de band met externe relaties.

Casenaam: Polo Brabant 2017
Inzender: BYLEI
Opdrachtgever: Hurks Bouw en Vastgoed ontwikkeling

Hoofddoelstelling:

Relatiebeheer. Zeker in het Zuiden van het land worden veel zaken gedaan op basis van vertrouwen, loyaliteit en gunfactor. Elkaar ontmoeten in ontspannen sfeer versterkt de onderlinge band. Ook samenwerkingsverbanden worden steeds inniger in de moderne wereld. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij onze partners ook op vriendschappelijke basis ontmoeten.

Effect:
De doelstelling die alle opdrachtgevers gemeen hebben is om hun gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat ze hierin geslaagd zijn bewijzen de lovende dankwoorden achteraf.
 

#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.