Gouden+Giraffe+Categorie+Relatie+Events%3A+Alklima+WinterBBQ
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Relatie Events: Alklima WinterBBQ

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Relatie Events om evenementen gericht op het versterken van de band met externe relaties.

Casenaam: WinterBBQ
Inzender: Alklima

Hoofddoelstelling:
Een ludiek en uniek evenement neerzetten waar Alklima als A-leverancier en verbinder wordt gepositioneerd. Subdoelstellingen: - Gasten verrassen - Informeel netwerken - Genieten van hoogwaardige catering - Personeel onder de aandacht brengen.

Effect:
Het effect was groots! Gasten waren onder de indruk en vereerd. Alkima heeft laten zien waar ze voor staan; kwaliteit! En het was een ware beleving. Gasten hebben elkaar echt leren kennen onder het genot van een smakelijk winters drankje en de vele heerlijke gerechten die live werden bereid op open vuur of in de food trucks. Naast alle persoonlijke complimenten werd er ook op social media veel gecomplimenteerd over de gezelligheid, toegankelijke sfeer, goede muziek, het heerlijke eten en de sfeervolle entourage. De ludieke truien werden enthousiast ontvangen en gedragen. Er zijn zelfs nabestellingen. Alkima kreeg van velen het nadrukkelijke verzoek om dit alsjeblieft toch volgend jaar weer te doen.


 

#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.