Gouden+Giraffe+Categorie+Congressen%3A+Zaam+5+jaar+The+Battlez
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Congressen: Zaam 5 jaar The Battlez

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: Zaam 5 jaar The Battlez
Inzender: SVP Sfeerbeheer / Event StoryBoard Canvas
Opdrachtgever: Stichting ZAAM

Hoofddoelstelling:
Hoofddoel van de opdrachtgever was het bedanken van de medewerkers voor de inzet van de afgelopen 5 jaar. Op ons advies is met de stakeholders: (staf)medewerkers (o.a. leraren) en leerlingen een Event Design sessie georganiseerd m.b.v. de Event StoryBoard Canvas. Dit resulteerde in het bijstellen van het hoofddoel naar: Hoofddoel van de stakeholders in eigen bewoording: ‘We willen de investering in tijd en geld voor een feest en congres liever investeren in de verbetering van de scholen. Onder meer door kennisuitwisseling, de opstart van een platform voor samenwerking en door verbetering van communicatie.’

Effect:
Het event concept heeft de verwachting ruimschoots overtroffen. 5 oktober werd officieel omgedoopt tot De Dag van de Leraar en Leerling Bestuur was tevreden met 9 deelnemende scholen. De naamsbekendheid is gigantisch gestegen met 1100%. Er is een budget besparing van 60% gerealiseerd. Met als belangrijkste resultaat dat er communicatie en verbinding is ontstaan tussen leraren en leerlingen, tussen leerlingen van verschillende scholen, tussen leraren van verschillende scholen en tussen bestuur, leraren en leerlingen. Wederzijds respect en het gevoel bij leerlingen, leraren en medewerkers dat er daadwerkelijk naar ze geluisterd is. En het bestuur heeft besloten een innovatie platform te starten!


 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.