Gouden+Giraffe+Categorie+Brand+Events%3A+Gouden+Venus+van+Milo+2017
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Brand Events: Gouden Venus van Milo 2017

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Brand Events allemaal om evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken. EventBranche.nl publiceert namens de Gouden Giraffe alvast alle inzendingen in de categorie Brand Events. Binnenkort worden de nominaties bekend gemaakt.

Casenaam: Gouden Venus van Milo 2017
Inzender: DELA Verzekeringen & Uitvaartverzorging
Opdrachtgever: DELA Verzekeringen & Uitvaartverzorging


Hoofddoelstelling:
De bekendheid van het DELA goededoelenfonds en de meerwaarde van het thema Onbeperkt! vergroten. Daarnaast publiciteit genereren voor mensen met een beperking die een bijdrage leveren aan de maatschappij waarmee zij anderen, met of zonder beperking, inspireren.

Effect:
Mediawaarde van 1,7 miljoen euro en een bereik van 46,1 miljoen kijkers/lezers. De persberichten na de uitreiking leverden een totaalbereik van 5,8 miljoen mensen op, die een waarde vertegenwoordigen van 167.000 euro.

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.