Gouden+Giraffe+Categorie+Brand+Events%3A+BusinessBoost+Live
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Brand Events: BusinessBoost Live

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Brand Events allemaal om evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken.

Casenaam: BusinessBoost Live
Inzender: Tribe Company
Opdrachtgever: ING Groep N.V.


Hoofddoelstelling:
Ondernemers inspireren was de hoofddoelstelling van BusinessBoost Live. ING is ervan overtuigd dat het aanpassingsvermogen van ondernemers in de snel veranderende omgeving bepalend is voor de mate van succes in business, groei en vernieuwing. Met BusinessBoost helpt ING ondernemers om zichzelf en hun bedrijf steeds opnieuw uit te vinden. Een subdoelstelling van het event was het branden van het ondernemersinitiatief BusinessBoost van ING.

Effect:
BusinessBoost Live heeft een significante bijdrage geleverd aan de ‘brand love’ van ING en zorgde voor trots onder eigen werknemers. De show werd door gasten met een 8.4 beoordeeld. Ook heeft het voor veel commerciële leads gezorgd en zijn er al een aantal grote merken die hebben aangegeven van volgend jaar vraag graag partner van het event te worden. BusinessBoost Live is daarom nu al begonnen met het evenement voor 2018.

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.