Floatline+festival%3A+chillen%2C+dansen%2C+feesten%21
Persberichten

Floatline festival: chillen, dansen, feesten!

Floatline is het gezelligste festival van Oudsbergen: 2 dagen, 3 podia en maar liefst 23 artiesten! Een selectie van het beste uit de Belgische alternatieve muziekscene, met veel ruimte voor opkomende en plaatselijke talenten. Van punk tot hardrock, van hiphop tot techno.

De zomervakantie loopt bijna op zijn einde. Pukkelpop was misschien wel het laatste grote festival van de zomer, maar gelukkig staan er nog heel wat geweldige, kleinere festivals op het programma, zoals Floatline. Het festival vindt plaats op 6 en 7 september, voor iedereen die na de eerste week van het schooljaar zin heeft om festival vibes te herbeleven. Of voor iedereen die gewoon wél nog vakantie heeft of og geen vakantie heeft gehad. 

Veel Belgisch talent
Wie afgelopen weekend talent ging spotten op Pukkelpop kon genieten van LeBlanc en Maria Iskariot op PKP DWNTWN stage. Ze hebben beide geknald! En dat gaan ze zeker ook doen op 
Floatline 2024. Ook op de affiche: DIRK.: de ‘Koning van De Afrekening’, de enige band die ooit met 3 nummers tegelijk in De Afrekening van StuBru stond. Dit wordt dus een feest om niet te missen!
Er staat heel wat Belgisch talent op de podia van Floatline, waaronder PEUK, Captain Caiser, Waste, Lézard, Steve en nog veel meer. De volledige line-up ontdek je via de website. 

Na het succes van vorig jaar is er opnieuw een Shapes DJ Stage. Dit podium wordt volledig ingevuld en ingekleed door de organisatoren van Shapes, met onder andere Fledermouse, Nonk en Cheeva. 

Floatline is een Limburgs festival en vindt plaats in Oudsbergen, Ellikom. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.