Dutch+Drone+Shows+zorgt+voor+%E2%80%98one+in+a+million%E2%80%99+experience+op+R2+Festival
Persberichten

Dutch Drone Shows zorgt voor ‘one in a million’ experience op R2 Festival

Het R2 Festival in Spaarnwoude kreeg een adembenemende afsluiting toen 200 drones van Dutch Drone Shows de lucht oplichten met een spectaculaire show. In slechts twee weken tijd creëerde het team een visuele belevenis die de bezoekers sprakeloos achterliet. Met psychedelische vormen, verbluffende beelden, en zelfs een gigantische projectie van het hoofd van dj-icoon Reinier Zonneveld, zorgde Dutch Drone Shows voor die one in a million" ervaring waar elke festivalorganisator van droomt.

Kunst en technologie verenigd
Wat deze show echt onderscheidde, was de perfecte balans tussen creatieve expressie en technologische precisie. De drones creëerden spectaculaire patronen en visuals die naadloos aansloten bij de energie van Reinier Zonneveld’s muziek.

Van concept tot uitvoering
Van concept tot uitvoering bewees Dutch Drone Shows hun flexibiliteit en expertise. ‘We wilden iets creëren dat het moment versterkte en de energie van Reinier’s muziek visualiseerde’, zegt Erik de Groot, mede-eigenaar van Dutch Drone Shows.

‘De uitdaging maar ook de kracht van deze show zit hem voornamelijk in de Timing. Niet alleen was de show afgestemd op de muziek, maar ook de lichtshow, visuals en zelfs het vuurwerk dat tijdens de-performance werd-ingezet moesten op elkaar worden afgestemd. Alles moest perfect synchroon lopen om de juiste impact te creëren. Onze techniek en drones maken dat mogelijk op een manier die uniek.is voor dit soort evenementen.’

Een nieuwe standaard voor evenementenproducties
De vraag naar technologische innovaties in de evenementenindustrie groeit, en Dutch Drone Shows loopt hierin voorop. Ze bieden maatwerkshows die de grenzen van traditionele event-producties verleggen. Of het nu gaat om grootschalige festivals, bedrijfsfeesten of bijzondere publieke evenementen, het team zorgt voor onvergetelijke momenten die de bezoekers nog lang zullen bijblijven.

Met deze show op het R2 Festival heeft Dutch Drone Shows bewezen dat zij in staat zijn om binnen korte tijd een buitengewone ervaring neer te zetten. Dutch Drone Shows zorgt telkens weer voor die 'one in a million' ervaring en is daarmee dé partner voor wie zijn evenement naar een hoger niveau wil tillen.

Over Dutch Drone Shows
Dutch Drone Shows is een pionier op het gebied van droneshows voor festivals, evenementen en corporate events. Met geavanceerde technologie en creatieve visie bieden zij unieke, visueel indrukwekkende ervaringen die iedere gelegenheid transformeren in een onvergetelijke gebeurtenis.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.