RAI+Amsterdam+en+Mansveld+Expotech+%28MX%29+verlengen+samenwerking
Persberichten

RAI Amsterdam en Mansveld Expotech (MX) verlengen samenwerking

RAI Amsterdam en Mansveld Expotech (MX) hebben wederom het partnership verlengd. MX is daarmee ook de komende vijf jaar de exclusieve huisinstallateur voor alle evenementgebonden rigging en elektra in het multifunctionele beurs- en congrescentrum.

Deze contractverlenging bekrachtigt de duurzame relatie en langlopende samenwerking tussen RAI Amsterdam en MX. Ruud Mansveld, directeur Mansveld Techniek: "We zijn erg blij en trots dat RAI Amsterdam weer voor MX heeft gekozen. Hieruit spreekt vertrouwen in ons partnership én in de toekomst. In tijden waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen en de eisen aan grote veranderingen onderhevig zijn, is een goede samenwerking erg belangrijk. We kijken ernaar uit ook de komende jaren onze expertise in te blijven zetten voor de RAI en daarmee uit te blinken in klantwaarde."

"De 24/7-service en prettige samenwerking met Mansveld Expotech (MX) resulteert in zeer tevreden klanten”, vervolgt Bart van der Heijden, Director Clients bij RAI Amsterdam. MX is een flexibele leverancier, die meedenkt en service gericht is. MX werkt met een bevlogen en betrokken team aan innovatieve oplossingen voor zowel nationale en internationale klanten, zodat elke beursdeelname of evenement een succes wordt. Wij kijken weer uit naar een succesvolle samenwerking de komende jaren."

Over Mansveld Expotech

Mansveld Expotech is koploper in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld, geluid en rigging, MX biedt innovatieve en duurzame oplossingen als huisinstallateur voor de grote venues van Nederland en voor de projecten die daar plaatsvinden. MX is onderdeel van Mansveld Techniek B.V. www.mx.nl Over RAI Amsterdam RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.