Eerste+editie+Wilde+Weide+voor+de+deur
Persberichten

Eerste editie Wilde Weide voor de deur

De opbouw van de allereerste editie Wilde Weide is in volle gang en het nieuwe festival van de makers van Wildeburg ligt nu echt in het vizier. Van 5 tot en met 7 juli vindt Wilde Weide plaats in Kraggenburg, in hetzelfde recreatiegebied als de grote broer.

Frisse mix
Een mix van meer dan 100 nieuwe, frisse live acts en DJ’s uit binnen- en buitenland treedt komend weekend ten tonele en biedt voer voor de muzikale omnivoor en mensen met een open blik. Dat is direct het verschil met Wildeburg: waar daar de focus ligt op elektronische muziek, ligt die bij Wilde Weide juist op live acts en nieuwe bands ontdekken.  

Het programma is een mix van buitenlandse en Nederlandse live acts, zoals Chibi Ichigo, Dehd, Droom Dit, Lambrini Girls, Lander & Adriaan, Mezerg, milolaathetlukken, Personal Trainer, Σtella, Takeshi’s Cashew, Willem, YĪN YĪN en ZEP, die verspreid over drie live podia optreden. Ook grotere gevestigde namen als Fatima Yamaha, James Holden en Jungle By Night zijn te vinden op Wilde Weide en daarnaast zijn op de twee DJ podia acts te vinden als Carista, Elias Mazian, Ineffekt, Marie Montexier, Regularfantasy & Spray en Suze Ijó. Eén van de podia wordt iedere dag door een ander collectief gehost, namelijk PIP, Skatecafé en Operator. Het volledige programma en het blokkenschema zijn te vinden op de website van Wilde Weide.

Foto: Niels de Vries
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.