DCRT+verhuist+naar+nieuw+kantoor
Persberichten

DCRT verhuist naar nieuw kantoor

Dat DCRT anticipeert op een markt die klaar is om weer aan te trekken is meer dan duidelijk. Na de overname van Broers Verhuur afgelopen juli, volgt nu een verhuizing naar een nieuw pand in de Waarderpolder in Haarlem per 1 januari ‘22.

Hierdoor worden alle entiteiten binnen de DCRT groep gehuisvest op één locatie. Voor het team van DCRT is de droom helder: 2021 is een jaar van de lange adem gebleken, 2022 mag het jaar worden dat de evenementenbranche weer uit zijn voegen barst!

Inspirerende omgeving
Het voormalige pand van PostNL aan de Minckelersweg wordt momenteel verbouwd, zodat DCRT en Broers Verhuur het nieuwe jaar op feestelijke wijze samen kunnen inluiden. Het pand telt ruim 3000m2 waar o.a. kantoren, showrooms, loodsen, een houtzagerij en wasstraat worden ondergebracht. Het ruimte parkeerterrein rondom het pand biedt ruimte voor bezoekers en het eigen wagenpark.

Passend bij DCRT wordt er naast een praktische indeling ook ruim aandacht besteed aan styling en interieurtrends. Het nieuwe pand zal voor zowel personeel als gasten een inspirerende omgeving worden. De stylisten van DCRT ontwikkelen momenteel sfeerconcepten, zodat de kantoren, showrooms en ontvangstruimtes een uniek karakter krijgen. 

Haarlemse roots
Wie na de verhuizing per ongeluk bij het voormalige pand van DCRT of Broers Verhuur aanbelt is alsnog snel geholpen. Het nieuwe pand ligt slechts 3 minuten rijden (ong. 1km) verderop. Een nieuwe locatie in de directe omgeving was een voorwaarde voor de verhuizing, vanwege de zakelijke roots van Broers Verhuur in Haarlem. Dit is een gevestigde naam regio waar lokale ondernemers graag een bezoek brengen. Die vrijblijvendheid en toegankelijkheid moest gewaarborgd worden.

Gecontroleerde groei binnen oneindige ambities
De ambitie van DCRT om opdrachtgevers nog uitgebreider te bedienen met zowel maatwerk sfeerconcepten als de verhuur van horecamiddelen groeit door. De komende periode zal wederom ingezet worden voor een uitbreiding van aanbod en om te onderzoeken of het servicelevel nog hoger kan. Dit is een continue doelstelling waaraan altijd gewerkt wordt. Het team monitort trends en kijkt nauwkeurig waar de markt behoefte aan heeft, om zo op gecontroleerde wijze als organisatie te groeien.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.