Beleef+een+magisch+personeelsuitje+in+de+winter+met+het+Woud+van+Licht
Persberichten

Beleef een magisch personeelsuitje in de winter met het Woud van Licht

Na een succesvol eerste seizoen van het Woud van Licht keert ook deze winter het magische concept weer terug bij evenementenlocatie De Kaap, maar nu nóg uitgebreider. De indoor-locatie, met dit jaar een extra (vergader)zaal wordt prachtig aangekleed in thema, maar ook het diner en de acts laten je verwonderen. In het Woud kun je jouw personeel in de winter een warme herinnering bezorgen.

Verwacht een warme, sfeervolle indoor-locatie geheel in thema, met allerlei ingrediënten naar wens voor jouw onvergetelijke event. Van intieme brainstormsessie tot een gezellige lunch of borrel en van teambuilding activiteiten tot een spectaculair feest met acts en een heerlijk diner: in het Woud is alles mogelijk, jij bepaalt!

Waarom is het belangrijk om (nu) een winter event te organiseren?
1. Beperkte beschikbaarheid: Populaire datums voor de kerstperiode raken snel volgeboekt. Door op tijd te boeken heb je nog kans op jouw voorkeursdatum.
2. Geen stress: Als je nu boekt, heb je nog genoeg tijd om alles te plannen en voor te bereiden, zonder last-minute stress.
3. Betrokkenheid: Laat je personeel bijtijds weten wanneer het event is, dit zorgt naast een hogere opkomst ook voor meer betrokkenheid.

Zorg jij voor een succesvol winter event? Juist in de koude, donkere maanden is samenkomen van grote betekenis en laat het een blijvende positieve indruk achter op je personeel. Het Woud van Licht is te beleven van november tot en met februari. In december staat het Woud in het teken van kerst. Ieder bedrijf is welkom, van kleine gezelschappen tot bedrijven met honderden werknemers. Samen beleef je een avontuur vol magie.

De Kaap houdt niet alleen van het Woud van Licht, maar ook van de echte natuur. Daarom bieden zij de mogelijkheid aan gasten om tijdens het event een boom te doneren en zo de natuur iets terug te geven. Als dat niet de warme decembergedachte is?!

Benieuwd naar meer informatie over dit winterse event? www.woudvanlicht.nl 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.