Verduurzaming+van+events%3A+Re%2DBanner+maakt+van+spandoeken%2C+banners+en+vlaggen+nieuwe+producten
Nieuws

Verduurzaming van events: Re-Banner maakt van spandoeken, banners en vlaggen nieuwe producten

Of het nou gaat om beurzen, congressen of andere business events, op ieder evenement kom je ze tegen: spandoeken, reclame banners, vlaggen en ander promotie- of signing-materiaal.  Vaak worden die producten speciaal voor dat ene evenement gemaakt. Eenmalig gebruik en daarna weggegooid. Re-Banner komt met een slimme duurzame oplossing: van de vlaggen, spandoeken en bannieren worden nieuwe producten gemaakt. Ideaal als duurzame stap en het levert direct mooie relatiegeschenken op voor na het event.

"De verwerking van afval krijgt tegenwoordig steeds meer aandacht. Enerzijds door de eisen die de overheid stelt aan de afvalverwerking en zeker ook door de bewustwording bij de bedrijven zelf. Spandoeken, reclame banners en vlaggen worden vaak gemaakt voor eenmalig gebruik en daarna weggegooid. Bij Re-Banner geloven we in een tweede kans voor deze materialen die te goed zijn om weg te gooien", vertellen Cecile Hustinx en Helen Langenberg van Re-Banner, die zowel in de festivalmarkt als voor zakelijke events vele mogelijkheden zien.

De twee ondernemers hebben een verleden in de mode-wereld en willen nu een steentje bijdragen aan de circulaire samenleving: "Samen met jou bekijken we de circulaire mogelijkheden die de gebruikte spandoeken en banners bieden om te upcyclen tot unieke producten. Die kunnen binnen jouw bedrijf weer ingezet worden als cadeau voor personeel, relatiegeschenk aan klanten of merchandise van jouw event. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hippe shoppers in verschillende maten, laptop sleeves en toilettassen. Wij laten deze produceren op een verantwoorde manier dicht bij huis.”

Contact Re-Banner:
Tel: +31 20 21 01 677
E: info@re-banner.eu 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.