Nieuwe+industri%C3%ABle+eventlocatie+in+Arnhem+geeft+sneak+preview
Nieuws

Nieuwe industriële eventlocatie in Arnhem geeft sneak preview

Industrial Studios, zo gaat de industriële evenementenlocatie heten die begin volgend jaar haar deuren opent op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. De evenementenlocatie zet zichzelf in de markt als meest duurzame eventlocatie van Oost-Nederland.

Industriele evenementenlocatie Industrial Studios bevindt zich middenin het Connectr Innovatielab. Momenteel is de verbouwing en de herontwikkeling van de evenementenlocatie nog volop bezig, maar de eventlocatie in Arnhem geeft al wel een sneak preview:

Impuls voor nieuwe verbindingen
Industrial Studios vormt dé ontmoetingsplek waar het bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen komen om elkaar te inspireren, kennis te delen en nieuwe verbindingen te smeden. “Wij willen een krachtige impuls geven aan het versnellen van samenwerkingen en een plek bieden waar duurzaamheid de nieuwe standaard is. En wat is een betere plek dan op Industriepark Kleefse Waard (IPKW)? Het is de broedplaats voor innovatie, circulaire economie en energietransitie”, vertelt Cas van Horck, mede-eigenaar van Industrial Studios. Connectr directeur Jeroen Herremans is erg blij met de nieuwe eventlocatie van Industrial Studios.

“Het is fantastisch om straks over een congresruimte te beschikken midden in het hart van de energietransitie. Hier kunnen we collega’s, klanten en stakeholders ontvangen en meenemen in een programma. Met de komst van Industrial Studios kunnen we onze verhalen vertellen, innovaties demonstreren en partijen meenemen in wat mogelijk is.”

Wat heeft Industrial Studios straks te bieden:

  • Plenaire zaal tot 450 gasten
  • In combinatie met het ontmoetingsplein zelfs 700 gasten
  • 11 verschillende zalen
  • Inpandig café
  • Plug and Play formule

“Verzin het en wij maken het mogelijk. Doordat de ruimte zó efficiënt en flexibel is ingericht, kunnen we eigenlijk alles aanbieden, vertelt Robert van den Tooren, mede-eigenaar Industrial Studios.

Een ode aan industriële schoonheid
De herontwikkeling van de nieuwe eventlocatie van Industrial Studios is een samenwerking van projectontwikkelaar Schipper Bosch, architectenbureau Space Encounters, Bouwbedrijf Karbouw en IPKW. De locatie wordt dan wel volledig gerenoveerd en verduurzaamd, de industriële ‘look and feel’ blijft! Van den Tooren licht toe: “De originele betonnen pilaren vormen het skelet waar de zalen en het ontmoetingsplein omheen zijn ontworpen. Het betonnen dak en de grote hoge ramen blijven onaangetast. De grote dakramen over de gehele lengte zorgen straks voor een sfeervol daglicht. En ook de imposante aluminium akoestische wand zorgt straks voor een spannende blikvanger zowel in het daglicht als in het donker met LED sfeerverlichting.” Samenvattend concludeert Van Horck: “We creëren zo een geweldige eventlocatie van hoogwaardige kwaliteit met uniek design pal in het hart van de energietransitie. We kunnen niet wachten om hier de eerste gasten te ontvangen.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.