%27Nieuwe%27+historische+eventlocatie+Nieuwegein%3A+Kasteel+Rijnhuizen
Nieuws

'Nieuwe' historische eventlocatie Nieuwegein: Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein zet zichzelf in de markt als 'nieuwe' historische evenementenlocatie. En wat een genot, wat een plaatje. Binnenkort opent de locatie officieel haar deuren, maar nu alvast een kleine sneak preview:

De historische evenementenlocatie Kasteel Rijnhuizen dateert uit 1200 en ligt in Nieuwegein op een landgoed van ruim 5 hectare en beschikt over een volwaardige vergunning om door het leven te gaan als evenementenlocatie.

Het unieke landgoed huisvest een monumentaal kasteel met een rijke geschiedenis en prachtige historische details. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en heeft uitzicht op twee schitterende koetshuizen en een monumentale tuinschuur. De koetshuizen zijn onlangs verbouwd en volledige gemoderniseerd. Het landgoed is ontworpen in 19e -eeuwse landschapstijl en ligt aan het water van Jutphaas. Hier vind je nog een intiem historische theehuisje. Echt een geweldige plek om te vergaderen, te ontmoeten of een event te organiseren. De locatie kan evenementen tot 150 gasten huisvesten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.