Nieuwe+groene+en+natuurlijke+evenementenlocatie%3A+Appeltern+Garden+Events
Nieuws

Nieuwe groene en natuurlijke evenementenlocatie: Appeltern Garden Events

Een prachtige groene locatie die is ontstaan uit samenwerkingen met tuinders, leveranciers, bloemisten, tuinhuisbouwers, etc. Iedereen laat daar hun producten zien als levend visitekaartje. En dat is precies 1 van de redenen waarom het als evenementenlocatie zo veelzijdig is. Collega Manon Diks was bij de opening van Appeltern Garden Events en kwam enorm opgetogen terug.

Tijdens het launch event van Appeltern Garden Events opende de diverse accommodaties op het terrein de deuren. "Alle ingerichte tuinhuizen of workshops ruimtes zijn in te zetten als breakout ruimte en de vlinders en bijen vliegen zowat om je heen. Elk seizoen is het mooi en is het een doolhof aan tuinen, groen en natuur. De diversiteit in al dat groen is een cadeautje voor organisatoren. Een evenementenlocatie aan de wetering waar we met een bootje hebben gevaren om te kijken hoe dat was, maar ook een highthea hebben gehad in een klein kapelletje", kijkt Manon Diks van EventBranche.nl terug. 

"De kick off van Appeltern had de juiste verhoudingen, informatief, afwisselend en vooral plezier. Samen met diverse mensen van Appeltern Garden Events werden er rondleidingen gegeven en gingen we om de beurt langs belangrijke en betekenisvolle plekken. Een locatie die geschikt is voor diverse workshops, fotoshoots, gezinsdagen en alle soorten events die op zoek zijn naar groen, natuur en diversiteit. Elke tuin is letterlijk een andere setting wat tijdens evenementen goed van pas kan komen. Zeker nu het duurzame thema zo'n hot topic is, een echte aanwinst", beschrijft Manon Diks het potentieel. 


Zo zet de locatie zichzelf in de markt:

Jouw Zakelijke event in Appeltern Adventure Gardens

Laat je gasten heerlijk onderdompelen in een pure en natuurlijke omgeving die met de seizoenen mee verandert. In de prachtige tuinen in Appeltern Adventure Gardens vind je de meest bijzondere accommodaties voor jouw event, festival, bijeenkomst, vergadering, heidag, team uitje, personeelsdag of jubileum. Of gebruik het park als oplaadstation voor jullie teambuilding! Diverse accommodaties kunnen gecombineerd worden voor side events of break-out sessies.

Appeltern Adventure Gardens, te midden van het land van Maas en Waal, is goed bereikbaar en centraal gelegen in Nederland, op 10 minuten van de A50 bij knooppunt Ewijk. Parkeren kan op de parkeerplaats direct voor de entree en is gratis voor alle bezoekers.

Appeltern Adventure Gardens beschikt over verschillende accommodaties in het park met alle benodigde faciliteiten zoals audiovisuele middelen, wifi, uitgifte voor catering, meerdere mogelijkheden voor opstellingen en terrassen. Elke accommodatie heeft haar eigen unieke sfeer, inrichting en natuurlijke uitstraling. Verstopt tussen het groen van onze tuinen bieden onze accommodaties een inspirerende en rustgevende omgeving. In iedere accommodatie is het mogelijk om jouw gasten te ontvangen met een mooie koffie ontvangst met lekkernij, uitgebreide lunch met vele lekkere gezonde opties, een feestelijke borrel of verrassend diner.

Verrijk jouw activiteit met een sportieve activiteit in samenwerking met Veluwe Actief, ga het water op met Kloezeman, laat prof Drabb op een humoristische en stijlvolle manier de hand lezen bij je gasten of verras je gasten met de goochelkunsten van Peter Vogel. Ook voor muzikale invulling van jouw activiteit denken we graag met je mee!


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.