Dekmantel+Festival+kiest+voor+See+Tickets+als+nieuwe+ticketingpartner
Nieuws

Dekmantel Festival kiest voor See Tickets als nieuwe ticketingpartner

Dekmantel Festival heeft See Tickets gekozen als nieuwe ticketingpartner. Met deze samenwerking zet Dekmantel, bekend van festivals zoals Dekmantel Festival, LenteKabinet & Dekmantel Selectors, een nieuwe stap in het optimaliseren van hun ticketverkoopproces. De samenwerkin5g, waarbij een data-gedreven aanpak en volledige integratie van de huisstijl centraal staan, omvat tevens de volledige customer journey en aanvullende producten op de website, zoals lockers en transport.

Geavanceerde technologie voor een naadloze beleving
Dekmantel, al meer dan tien jaar een toonaangevend instituut in de elektronische muziekscene, zocht een partner die hun visie op een data-gedreven en persoonlijke aanpak kon versterken. Met See Tickets beschikt Dekmantel nu over een geïntegreerde ticketingoplossing, die zowel primaire als secundaire verkoop beheerst en waardevolle data oplevert. See Tickets ontwikkelt future-proof oplossingen voor de festivalmarkt, waaronder een white-label resale platform en technologieën die voorbereid zijn op de cookieless era, waar first-party data en vernieuwde tracking methoden centraal staan. Dit stelt Dekmantel in staat om diepgaand inzicht te krijgen in klantgedrag en nog beter in te spelen op de wensen van hun bezoekers, waardoor de festivalervaring verder wordt gepersonaliseerd.

Eefje Arts, Head of Festivals bij Dekmantel, zegt: ‘Met See Tickets tillen we ons ticketverkoopproces naar een hoger niveau. We zijn onder de indruk van het gebruiksvriendelijke platform en de geavanceerde backend. De sterke technische en de persoonlijke benadering stelt ons in staat om samen beter in te spelen op de wensen van onze bezoekers.’

Innovatie en maatwerk
See Tickets biedt Dekmantel een white-label oplossing die volledige autonomie en controle over het ticketverkoopproces mogelijk maakt. Met een gestroomlijnde customer flow en een breed scala aan add-ons kan het festival zijn aanbod, van tickets tot aanvullende services, efficiënt en op grote schaal beheren. Functies zoals het eenvoudig doorsturen van tickets naar vrienden en de integratie met financiële systemen resulteren in minder administratieve lasten en verbeterde rapportagemogelijkheden voor het Dekmantel-team. De partnerschap is volledig afgestemd op de specifieke behoeften van het festival, met diepgaande data-inzichten en een geoptimaliseerde scanoperatie die de ticketervaring naar een hoger niveau tillen. 

‘Wij zijn trots op onze samenwerking met Dekmantel Festival’, zegt Marijke van den Bosch, CEO van See Tickets Benelux & Duitsland. ‘Onze gedeelde waarden en focus op innovatie vormen de basis voor een krachtige samenwerking waarin we samen kunnen groeien en de festivalervaring naar het volgende niveau zullen brengen.’

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.