Nieuwe+evenementenlocatie+Watermolen+Rakhorst+in+Heerde
Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie Watermolen Rakhorst in Heerde

Nieuwe, historische en echt unieke locatie “ Watermolen Rakhorst” is sinds kort beschikbaar voor evenementen en bijeenkomsten. Op de rand van de Veluwe (Heerde) en gelegen aan een privé molenmeertje (ook wel een wijerd genoemd) tussen de weilanden en in het bos, ligt een locatie waar historie, natuur en het oude ambacht in een bijna surrealistisch decor bij elkaar komen.

Het team van Promopodium, dat bijvoorbeeld ook eventlocaties als TOBACCO Theater en LIEF Amsterdam onder haar hoede heeft, is super enthousiast over de eventlocatie:

"De Watermolen Rakhorst ligt in het Gelderse Heerde, omringd door weilanden, bossen en water. In het gebouw zelf, dat op een zeer smaakvolle wijze is verbouwd, vindt u nog de authentieke molensteen en de indrukwekkende silo's waar het koren in vroeger tijden, toen de familie Rakhorst nog eigenaar was, werd opgevangen. Buiten is het waterrad er nog altijd."

"Naast de watermolen vind je twee grote houten boerenschuren, deze zijn net zoals de watermolen en de aangelegen graanopslag, ook perfect geschikt voor teambuilding sessies, meetings of zelfs een authentieke bruiloft. Het terras bij de watermolen, met uitzicht op het meertje, biedt een geweldige plek om te genieten van de rust van en het uitzicht op de watermolen, het meertje en de boerenschuren."

"Binnen in de watermolen bevindt zich ook op de eerste verdieping een zolder die gebruikt kan worden voor yoga, trainingen, brainstromsessies, vergaderingen of andere groepsactiviteiten. De rustgevende omgeving en de natuurlijke elementen zorgen voor een ontspannen sfeer."

Vanaf nu exclusief te boeken voor trainingen, brainstormen, meetings, photoshoots en private dinners. Boeken van deze 'secret venue' kan via:

 

Watermolen van Rakhorst
Keetweg 3 
8181 RB Heerde
Meer info: jur@watermolenrakhorst.nl
TEL: 0578-617718

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.