iQ+Events+neemt+collega+bureau+Arling+over
Nieuws

iQ Events neemt collega bureau Arling over

iQ Events heeft collega bureau Arling overgenomen. Een praktijkvoorbeeld van hoe beleving, live en experiences veel verder gaan dan marketing of communicatie events, want het nieuw gevormde bureau iqagency_ positioneert zich als een bureau dat totaalbeleving bedenkt, ontwikkelt en uitvoert. Van grootschalige fysieke merkactivatie tot spin-offs in de vorm van digitale campagnes en acties.

Niek van den Hoven, Mariëlle Snethlage en Annemiek Waters vormen het driekoppige managementteam van <Q> iqagency_ en zetten zich in om mensen te verbinden in beleving. Om zo sociaal contact en betrokkenheid bij mens en maatschappij aan te moedigen. Fysiek en digitaal. Daarom ontwerpt het bureau vanuit de context van mensen:

“Wij willen mensen verbinden door samen waardevolle momenten te beleven. We willen het leven verrijken door sociaal contact te initiëren. Door de bundeling van kennis en ervaring op het gebied van marketing, campagnes, events & productie kunnen we als iqagency_ beleving over de hele breedte realiseren. We ontwerpen onze communicatie sterk vanuit de mens. Door in gesprek te gaan met de doelgroep, denken we de sleutel in handen te hebben om tot een hechte en duurzame verbinding tussen mensen en merk te komen.”

Nieuw creatief bureau <Q> iqagency_ realiseert beleving over hele breedte

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.