
Hof Catering verder met diverse labels; Karin Boers vertrekt
PARTYCATERING DEN HAAG - Hof Catering gaat verder met opgesplitste labels. Party Catering, Event/ publiekscatering en Bedrijfsrestaurants zaten bij de cateraar uit Den Haag altijd in 1 grote organisatie, maar krijgen nu alledrie een eigen label.
'Het uitzonderlijk goed presterende onderdeel bedrijfsrestaurants wordt verder uitgebouwd met een eigen profiel en naam : Hof Restaurants. Tegelijkertijd zal het onderdeel partycatering zich onder het gerenommeerde label Hof Catering verder richten op projectcatering met een klassieke en onderscheidende identiteit in het hogere segment. Voor de meer laagdrempelige publieks- en evenementcatering concepten zal SQ2 worden ingezet. Dit modulaire catering concept heeft zijn onderscheidende meerwaarde in de afgelopen periode reeds bewezen. Zo goed zelfs, dat wij verwachten een groot deel van de reguliere partycatering concurrerend met SQ2 te kunnen aanbieden', aldus Rob van Leeuwen.
'Het heeft ook gevolgen voor de organisatorische structuur en een deel van de personele bezetting. Helaas hebben wij dan ook afscheid moeten nemen van enkele gewaardeerde medewerkers', aldus de directeur van het partycateringbedrijf. Onder meer Karin Boers verruilt Hof Catering voor Spitz Congres & Event.