FoodFavors+positioneert+zich+als+eventcateraar+van+de+toekomst%3A+betrokken%2C+bevlogen+en+bewust
Nieuws

FoodFavors positioneert zich als eventcateraar van de toekomst: betrokken, bevlogen en bewust

Een nieuwe naam in de wereld van eventcatering, maar dan wel met jarenlange ervaring. Food Jazz DJ’s startte bijna 20 jaar geleden onder leiding van Joost Luitse en groeide gestaag door tot een toonaangevende eventcateraar. De jaren van ervaring en expertise leiden nu tot een nieuwe naam en herpositionreing. Klaar voor de toekomst van eventcatering: FoodFavors. Doel van de ‘nieuwe’ cateraar? Complimenten cateren.

“FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten”, duidt Joost Luitse namens zijn team van 16 collega’s de pay-off van de eventcateraar. “Die complimenten zijn de bevestiging dat we ons werk goed doen. Omdat wij snappen hoe ónze catering bijdraagt aan het succes van jóuw event”, aldus Luitse en zijn team van eventcatering professionals van FoodFavors.

Maar er gaat veel meer schuil achter de herpositionering en de nieuwe naam FoodFavors. “We cater compliments! Omdat we vooraf weten hoe jij wilt dat gasten later op jouw event terugkijken. Met die wens én onze ervaring cateren wij maximaal betrokken, altijd bevlogen en goed doordacht. Dat is de kwaliteit waarop we beoordeeld willen worden. Dat is FoodFavors. Intern letten we daarom scherp op dat we vooraf weten én voelen wat de wens en verwachting is van een event. Pas daarna gaan we doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk! Wij willen dat er altijd goed over onze catering gesproken wordt. Dat kan alleen als we altijd een bewust, doordacht en persoonlijk verhaal hebben bij onze catering.”

3xB-belofte

Volgens FoodFavors is de vraag qua eventcatering in de loop der jaren veranderd. Precies daarop speelt het nieuwe cateringmerk in. Joost Luitse: “We gaan met onze eventcatering uit van de 3xB-belofte. Betrokken, Bevlogen en Bewust, daar worden we graag op uitgedaagd en afgerekend.”

FoodFavors vertaalt die 3xB-belofte als volgt:

  • Betrokken

Bij FoodFavors zijn we benieuwd naar je. Want we willen weten en voelen wat je verwachting is van onze catering en jouw event. En we laten je ook zien wat er nog meer mogelijk is. Zo begrijpen we elkaar en komen wij tot catering waar je vooraf gerust bent dat er achteraf met veel voldoening op teruggekeken wordt.

  • Bevlogen

Bevlogenheid zie je bij ons bijna letterlijk, want we vliegen voor onze opdrachtgevers. Soms omdat het moet, maar veel vaker omdat we catering gewoon ongewoon leuk vinden. Bevlogenheid zie je ook terug in wat we presenteren en serveren. Nét even die extra verrassing waaraan je herkent dat we altijd voor net even dat ‘extra’ gaan.

  • Bewust

Goed cateren doe je niet zomaar. Daar moet over nagedacht zijn. En dát doen we bij FoodFavors. Daarom hebben we altijd een goed verhaal bij wat we kiezen, serveren en beweren. Dat maakt dat onze catering altijd past bij wat wordt verwacht. Het liefst overtreffen we die verwachting en daarop mag je ons gerust uitdagen en afrekenen.

Dus voor een vers ontbijt, een afternoon snack, een uitgebreide borrel, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. FoodFavors belooft je stellig: “We cater compliments!”. Daarmee besluit Joost Luitse en zijn team het nieuwe merkverhaal van zijn eventcatering bedrijf klaar is voor een mooie eventcatering-toekomst. Klaar om van jouw evenement een onvergetelijk feest te maken?

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.