Expo+Haarlemmermeer+heet+nu+Expo+Greater+Amsterdam
Nieuws

Expo Haarlemmermeer heet nu Expo Greater Amsterdam

Er is wat veranderd bij Expo Haarlemmermeer. Na een grootscheepse verbouwing is de venue klaar om internationale ambities waar te maken. Bij grote ambities hoort ook een internationale naamgeving die de lading dekt. Vandaar dat Expo Haarlemmer voortaan door het leven gaat als Expo Greater Amsterdam.

Het afgelopen jaar heeft Expo Greater Amsterdam een verbouwing en restyling afgerond. Hiermee is het congrescentrum een feit. En er staat nog meer op stapel. Ook in de komende jaren blijft de organisatie investeren om zowel de nationale als de internationale markt optimaal te bereiken en bedienen. 

Congres organiseren

Expo Greater Amsterdam beschikt over 24.000 vierkante meter aan hallen die zowel apart als gekoppeld kunnen worden gebruikt. Hier binnen bepaalt de organisator de inrichting geheel naar eigen wens. Verder is er een auditorium en verschillende subruimtes. Hierdoor is de locatie uitermate geschikt voor iedereen die een congres wil organiseren. En daarbij is een beurs in een van de hallen goed te combineren met een congres, symposium of een productpresentatie.

De verschillende ruimtes van Expo Greater Amsterdam zijn eenvoudig aan te passen. Dus ook de organisator van een kleinschaliger event is bij Expo Greater Amsterdam op zijn plek. Het buitenterrein van ruim 21.000 vierkante meter is geschikt voor verschillende doeleinden: van een actief buitenprogramma tot leerzame break-out-sessies in het park.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.