Drive+Thru+Concepten+%285%29%3A+LDL+Bulkhandling
Nieuws

Drive Thru Concepten (5): LDL Bulkhandling

DRIVE THRU CONCPETEN - Het vijfde Drive Thru Concept dat de redactie binnenkreeg is van Jongens voor de sfeer, die rond kerst een drive-in neerzette voor LDL Bulkhandling in Ede. Ter inspiratie:

Evenement:
Kerst Drive-In voor LDL Bulkhandling

Wie was de opdrachtgever? 
De opdrachtgever was LDL Bulkhandling dat normaal een gezellige kerstborrel hield maar hiervoor was december 2020 de mogelijkheid niet, daarom hebben ze ons gevraagd om hiervoor een leuk concept te verzinnen!

Wie waren de uitvoerders? 
Wij waren de uitvoerders: Jongens voor de sfeer, twee jonge ondernemers die zich onderscheiden in de party en entertainmentwereld.

Wie was de doelgroep?
De doelgroep was in dit geval het personeel van het bedrijf, hierbij mochten de partners en kinderen ook mee waardoor wij in totaal ruim 300 personen voorzien hebben van een geweldige kerstshow! 

Wat was de doelstelling/ uitdaging? 
De doelstelling was om een drive thru compleet anders aan te pakken dan anders, niet saai, stilstaande obstakels en een achtergrond muziekje, nee nee, we wilde volgas, een discotheek waar je met de auto door heen reed incl levende sneeuwpopen, kerstdames en rendieren, alles was aanwezig! 

Wat was het concept? En wat maakte het zo bijzonder? 
Het concept was natuurlijk de meest bijzondere drive thru maken die mensen tot nu toe hebben gezien, spektakel, veel muziek, licht, sneeuw, alles erop en eraan, kortom een beleving die je meemaakt! 

Hoe paste de drive thru in een voor en na traject? 
Deze drive thru is in vrij korte tijd opgezet terwijl er mega veel werk in heeft gezeten, wij zijn er best trots op! Het natraject is voor ons vooral bezig zijn met de aftermovie, hoe hebben de mensen het ontvangen en wat kunnen we de volgende keer anders doen! 

Wat was het effect/ de impact? 
Het effect en de impact waren waanzinnig, mensen die bij dat bedrijf werken hebben het er af en toe nogsteeds over, dit is natuurlijk geweldig! Een drive thru met een tikkeltje teveel van alles, wij houden ervan! Geen saaie oliebollen tocht door een leeg pand maar veel spektakel.


Foto's: Jurre Alma

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.