DCRT+nieuwe+eigenaar+van+Broers+Verhuur
Nieuws

DCRT nieuwe eigenaar van Broers Verhuur

DCRT Event Decorations & Styling is de trotse nieuwe eigenaar van Broers Verhuur sinds juni 2021. Het van origine familiebedrijf uit Haarlem dat in 1968 werd opgericht, is met 33 jaar ervaring in de verhuur van horeca & eventartikelen een gevestigde naam. Het werkveld, brede assortiment artikelen en enthousiaste team van Broers Verhuur sluit perfect aan bij de ambitieuze toekomstplannen van DCRT. Ook voor Broers Verhuur staan deze zomer direct verschillende ontwikkelingen op de agenda met o.a. een uitbreiding van materialen en een nieuwe webshop.

Dat het afgelopen jaar door omstandigheden een verplichte ‘rustpauze’ werd ingelast bracht naast zakelijk negatieve gevolgen ook een positieve spinoff. Er ontstond ruimte voor ontwikkeling. DCRT’s ambitie om een all-in-one partij te worden voor creatieve event concepten inclusief de verhuur van alle benodigde horecamaterialen is nu gerealiseerd. Het stelt DCRT instaat om opdrachtgevers snel en vollediger te ontzorgen, wat voorheen natuurlijk al voor enkele concullegae was weggelegd.

Garantie voor opdrachtgevers
De afgelopen maanden is er ontzettend veel gebeurd in de evenementenwereld en zeker ook de decorateurs en verhuurders zijn hard getroffen. 'Heel pijnlijk allemaal, maar wij hebben bij DCRT de kern van ons ervaren team overeind kunnen houden en zijn al weer volop bezig met nieuwe verrassende concepten en materialen', aldus Olav Kieft, eigenaar van DCRT. 'De overname van Broers Verhuur hoort daar bij, want voor opdrachtgevers is het nu meer dan ooit belangrijk om te weten dat jouw verhuurder en decorateur nog over de juiste mensen en afdoende materiaal beschikt. Mede door de overname van Broers kunnen wij die garantie geven', vult Marthen Bakker, mede-eigenaar van DCRT aan. 

De oriëntatie om in meerdere branches actief te zijn, raakte het afgelopen jaar ook in een stroomversnelling. Het werkveld verbreden van event decoratie & styling naar homedecoratie voor de particuliere markt is volop in ontwikkeling. De overname van Broers Verhuur draagt bij aan het sterker kunnen bedienen van de horeca markt. Zo ontstaat binnen DCRT een creatieve hub waar zowel horeca, beurzen, events en de particuliere markt worden vertegenwoordigd. Elk met eigen disciplines passend binnen conceptontwikkeling, verhuur en styling. 

Team in Haarlem
DCRT is recent van Aalsmeer naar Haarlem te verhuisd. De persoonlijke affinitiet van verschillende teamleden met de stad Haarlem en de naastgelegen kuststeden speelde mee in de overname van Broers Verhuur. In de directe regio wordt door Broers Verhuur al jaren nauw samengewerkt met gepassioneerde horecaondernemers. Deze bestaande samenwerkingen zijn een zeer gewenste uitbreiding op DCRT’s huidige kring van opdrachtgevers.
Om de ambitieuze plannen te realiseren zal het team van DCRT uitbreiden. Hier binnenkort meer over. 

Voor meer informatie, bezoek wwww.dcrtconcepts.nl

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.