%E2%80%98Zakelijke+ontmoetingen+in+het+Groene+Hart%E2%80%99++Woerden+geeft+je+de+ruimte%21
Persberichten

‘Zakelijke ontmoetingen in het Groene Hart’ Woerden geeft je de ruimte!

In oktober vindt de Woerdense Locatieronde plaats in Woerden om geïnteresseerden kennis te laten maken met zeven gastvrije en inspirerende locaties voor zakelijke evenementen, feesten en bijeenkomsten.

Op 10 oktober worden de deuren opengesteld door zeven prachtige locaties in en rondom Woerden. Ze bieden op die dag een inkijk in de diverse mogelijkheden van de MICE (meeting, incentive, congressen en events) wereld.

Eventplanners, secretaresses, office managers, boekers, meetingplanners. Ze zijn allemaal van harte welkom om deel te nemen aan deze speciale locatieronde.
Een dag waarbij de planners ontzorgd worden en er een aantrekkelijk en inhoudelijk programma wordt georganiseerd onder het genot van een hapje en een drankje.

Planners hebben vaak drukke agenda’s en tijd te kort om de locatie te bezoeken die ze op het oog hebben voor een evenement of bijeenkomst. De zeven locaties hebben daarom de handen ineen geslagen om de planners te verrassen met deze locatieronde.
Zo kunnen de locaties op één dag alle mogelijkheden van laten zien. De bedoeling is dat de planners aan het eind van de dag geïnspireerd, enthousiast en vol informatie richting huis gaan.
Het is duidelijk dat Woerden dé perfecte bestemming is voor deze (zakelijke) ontmoetingen.

Programma
De dag start rond 09.00 uur op één van de locaties en wordt gehost door de tourhost van de dag, de Woerdense Chris Segers. Uiteraard zorgen de locaties voor de lekkerste hapjes en drankjes en het vervoer voor die dag. 
Rond 17.00 uur zal het einde zijn van deze inspirerende locatieronde en gaan de planners met goede indrukken richting huis.

De locaties
De locaties die meedoen aan deze speciale dag zijn; Buitenplaats Kameryck, Boerderij de Boerinn, Kasteel Woerden, Hofclub werken & vergaderen, Kas Meeting-Eventlocatie, Bij Napkins vergaderen & lunchen en De Hall BurgerEi & Zakenlui.

Aanmelden kan via de website van Beleef Woerden.

 

 

 

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.