Zakelijke+arrangementen+rondom+14+de+musical+in+AFAS+Theater+Leusden
Persberichten

Zakelijke arrangementen rondom 14 de musical in AFAS Theater Leusden

Het kan aan ons liggen, maar gewoon het onderwerp alleen al: arrangementen, met je collega's naar een musical...heerlijk! AFAS Theater Leusden is straks de gastheer van een heel bijzondere musical: 14. Rondom de musical over Johan Cruijff zijn zakelijke arrangementen.

Tobias Nierop is Johan Cruijff in 14 de musical, de rol van Danny wordt gespeeld door Myrthe Burger. De voorstelling, die een brutale ode is aan het voetbalicoon met rugnummer 14, gaat over het leven van Johan Cruijff. Myrthe Burger zal de rol van Johans vrouw Danny op zich nemen. De musical is te zien in het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden en beleeft op 25 september 2021 zijn wereldpremière. De voorstellingen worden gespeeld binnen de dan geldende veiligheidsmaatregelen.

>> Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via 14demusical.nl

Groepsarrangementen

14 de musical biedt een unieke kans om samen met je collega’s of zakelijke relaties het bijzondere verhaal van Johan Cruijff te beleven. Feestelijke en inspirerende borrel -of dinerarrangementen worden aangeboden in het nieuwe en innovatieve AFAS Theater in Leusden. Wat maakt een arrangement bij 14 de musical zo bijzonder?

• Beleef samen met je gasten als eerste het unieke verhaal van Johan Cruijff

• Nieuwe, duurzame en innovatieve locatie

• Exclusieve rondleiding of introductie door producent mogelijk

• Culinaire team met eigen chefs aanwezig tijdens de arrangementen

• Exclusief aandenken als onderdeel van het arrangement

Voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden bekijk hier de brochure: https://digitaal.afas.nl/14demusical/ of bezoek de website https://www.14demusical.nl/groepen

Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket:

“Tobias ís Cruijff, dat Amsterdamse lefgozertje dat uitgroeide tot een wereldster. Hij heeft een brutale, energieke uitstraling, maar kan ook ontroeren. Ook kan hij snel schakelen en is hij een teamspeler. Essentieel in onze voorstelling. En Myrthe is de gedroomde Danny voor mij. Een sterke vrouw met een groot gevoel voor humor, die niets met voetbal heeft en Johan met beide benen op de grond hield.”

14 de musical

14 de musical wordt een voorstelling met nieuwe poprocksongs, spectaculaire scènes, technische hoogstandjes en laat een prachtig tijdsbeeld zien van de jaren zestig en zeventig: de hoogtijdagen van de voetballer. Cruijff was wars van autoriteit en innovatief, binnen en buiten de voetbalwereld. Hij had ‘gogme’ en lef, maar niet omdat hij een held wilde zijn. Het magere jongetje uit Betondorp groeide uit tot een wereldster, maar zijn contactgegevens stonden gewoon in het telefoonboek. Hij won alles wat er te winnen viel, maar verloor ook alles weer. Wat hem er niet van weerhield te blijven voetballen en opnieuw te beginnen. Het motto van de voorstelling is dan ook: Als je vroeg zo veel verloren hebt, dan wil je je hele leven winnen. Maar ook winnen heeft zijn prijs. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.