Wolterinck+Event+Decoration+%26+Fraai+Projecten+lanceren+een+nieuwe+meubellijn%3A+NORDIC%2E+Eigentijds%2C+bijzonder+%26+exclusief%2E
Persberichten

Wolterinck Event Decoration & Fraai Projecten lanceren een nieuwe meubellijn: NORDIC. Eigentijds, bijzonder & exclusief.

Uit een bijzondere samenwerking ontstaan bijzondere ideeën. De samenwerking tussen Wolterinck Event Decoration en Fraai Projecten staat al jaren, maar door de coronacrisis is deze alleen maar sterker geworden. En nu komen we gezamenlijk met een nieuwe meubellijn voor de evenementenbranche: NORDIC.

Deze exclusieve meubellijn kenmerkt zicht door invloeden uit Noord-Europa. Een eigentijds design, lichte kleurstelling, fris als geheel en met een moderne uitstraling 

De hexagon of zeshoek geeft een duidelijke signatuur aan NORDIC. Deze bijzondere en unieke vorm zorgt samen met de materiaalkeuze voor een optimale verbinding. Ze passen bij elkaar, maar komen los ook zeker tot zijn recht.

Het bijzondere aan NORDIC is haar diversiteit. Door de flexibele styling in bloem en groendecoratie kan NORDIC jaarrond worden ingezet voor de meest uiteenlopende events van een zakelijk ontvangst tot een intiem privé diner. Telkens met de juiste uitstraling en beleving.

NORDIC omvat een compleet gamma aan verhuur meubilair. Van diverse sta- en dinertafels tot een complete bar en zelfs een design stoel. Alle unieke meubels zijn naar eigen ontwerp in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd door onze vakmensen.

Wolterinck Event Decoration & Fraai Projecten zijn trots op het resultaat van deze bijzondere samenwerking en laten u graag kennismaken met NORDIC!

 

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.