Wij+gaan+op+wereldreis%2C+ga+je+mee%3F
Persberichten

Wij gaan op wereldreis, ga je mee?

Naar Camping de Wereld wel te verstaan – een festivalterrein met 80 ingerichte tipitenten en yurts. Een amfitheater, restaurant, kampvuurplek, een bar en eigen strand! We beloven je één ding: een onvergetelijke ervaring!!

Wij gaan op wereldreis, ga je mee?

Naar Camping de Wereld wel te verstaan – een festivalterrein met 80 ingerichte tipitenten en yurts. Een amfitheater, restaurant, kampvuurplek, een bar en eigen strand! Dit is de plek waar je met je team de start van de 2e helft van 2021 wil beleven, waar je de successen wil vieren en waar je elkaar kan ontmoeten – lekker in de buitenlucht. We beloven je één ding: een onvergetelijke ervaring!!

Toen in 2020 alles anders liep dan verwacht, riep Diederik de belevenisprofessionals en creatieve breinen uit de evenementenwereld bij elkaar. Samen bliezen ze leven in “Camping de Wereld”. In 2021 strijkt het gezelschap neer in het waterrijke landschap van Zeewolde. Een camping, of beter gezegd een festivalterrein, met 80 ingerichte tipitenten en yurts waar je een wereldreis maakt.

Op Camping de Wereld ontbreekt het je aan niets. En als ervaren wereldreizigers weten we dat er niets belangrijker is dan een comfortabel bed en een ruime plek. Zelfs op een volle wereld is er nog voldoende privacy!

Op Camping de Wereld vervagen de grenzen en zijn de mogelijkheden eindeloos, of je nou met je team wil voorbereiden op de 2e helft van het jaar, successen wil vieren, een familiedag organiseert, een recruitment event voor nieuw talent of je relaties wil uitnodigen. Er is altijd wel een goede reden om naar Camping de Wereld te komen, en één ding is zeker; je moet wel blijven slapen!

Omdat ieder bedrijf andere behoeften en wensen heeft maken we graag een programma op maat. Dit doen we samen met de event-professionals van BINK - Specialist in zakelijke evenementen.

Wil je reserveren en/of meer informatie, of eens vrijblijvend langskomen op locatie? Bel dan naar 030-2722785 of stuur een mail naar groepen@campingdewereld.nl en we nemen snel contact met je op.

Ga jij ook tussen 3 en 22 september met ons mee op wereldreis naar Camping de Wereld?

www.campingdewereld.nl | 030 -2722785 | groepen@campingdewereld.nl

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.