When+people+meet+verbindt+mensen+met+onvergetelijke+momenten
Persberichten

When people meet verbindt mensen met onvergetelijke momenten

When people meet is opgericht door Jessie Hagenaars een doorgewinterde expert met meer dan 25 jaar ervaring in de evenementenwereld. Samen met haar team van gepassioneerde specialisten streeft ze ernaar om mensen bij elkaar te brengen en onvergetelijke ervaringen te creëren voor haar opdrachtgevers.

De kunst van het verbinden
Volgens Jessie is When people meet de perfecte mix van toegewijde en ervaren onafhankelijke professionals en een bureau. Ze denken creatief en strategisch mee om jouw marketingstrategie te versterken met live communicatie en zo je doelen te verwezenlijken, of het nu gaat om individuele projecten of samenwerkingen met een team van eventexperts.

Als je op zoek bent naar persoonlijke aandacht bij het organiseren van evenementen, dan ben je bij When people meet aan het juiste adres. De sleutel is een goede klik, want alleen dan kunnen ze echt excelleren. Jessie straalt een diepgewortelde passie uit om mensen samen te brengen, of het nu in haar enthousiaste interactie met klanten is, haar connecties met collega's en leveranciers, of de uitwerking van innovatieve concepten.

Perfect georganiseerde evenementen
Het portfolio van 'perfect georganiseerde evenementen' van When people meet is net zo divers als hun expertise. Of het nu gaat om relatiebijeenkomsten, jubileumvieringen, openingsevenementen of online sales-events, de reacties van opdrachtgevers spreken boekdelen. Bij When people meet word je volledig ontzorgd met sterke ideeën, snelle actie en indrukwekkende resultaten. Als zelfs de koning enthousiast wordt over een openingsceremonie waar hij wekelijks voor wordt uitgenodigd, dan weet je dat je in goede handen bent!

Als je op zoek bent naar een schat aan ervaring, gecombineerd met de nuchtere Brabantse aanpak en topklasse concepten, dan is When people meet de juiste keuze.

 

Bron foto: Rogier Bos

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.