Uniek%3A+neem+een+kijkje+in+het+compleet+vernieuwde+NBC+Congrescentrum
Persberichten

Uniek: neem een kijkje in het compleet vernieuwde NBC Congrescentrum

Wat hadden we allemaal met ze vandoen: de brand in NBC Congrescentrum verwoeste een van Nederlands best lopende en bekendste event- en congreslocaties. De handschoen werd al snel weer opgepakt en vandaag openbaart NBC Congrescentrum een artist impression video die al een echt kijkje geeft in het compleet vernieuwde NBC dat in maart 2024 haar deuren weer opent.

We're back but different, is het credo bij NBC Congrescentrum: "Op onderstaande visual is te zien welk gedeelte van onze locatie gesloopt wordt. Onze voorgevel en het dak worden vervolgens gelijk getrokken met de linkervleugel. Hierdoor komt er 3.500 vierkante meter extra ruimte bij en een nieuwe verdieping met subzalen."

Het verschil met NBC Nieuwegein van voor de brand en na de brand, blijkt uit de visual op de website van NBC Congrescentrum:

Justin van Hooijdonk, NBC Congrescentrum:

"We krijgen volledig nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, de modernste techniek en een superduurzame locatie. We beschikken straks over het grootste projectiedecor van Nederland en al onze ruimtes zijn voorzien van een presentatiesetup waarmee je echt indruk maakt. We creëren meer mogelijkheden voor bijeenkomsten van circa 100 tot 500 gasten, maar ook voor grotere events tot 1.750 gasten plenair bieden we de ruimte. Kortom: onze locatie wordt echt helemaal vernieuwd."

"Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie. Maar omdat bepaalde delen van de locatie al eerder gereed zijn, faciliteren wij in december 2023 kerst- en eindejaarsbijeenkomsten in ons feestelijke Winter Vibes concept. Onze NBC Creative Hub is te boeken vanaf 1 november 2023."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.