Under+Pressure+virtual+game%3A+communiceren+en+samenwerken+onder+druk
Persberichten

Under Pressure virtual game: communiceren en samenwerken onder druk

Uitjesbureau verrast wederom met een virtuele game voor de commerciële markt. De groeiende vraag naar verbindende online-teamactiviteiten was een kolfje naar de hand van de virtuele game ontwikkelaars van Nederland.

Uitjesbureau ontwikkelde een virtuele game waarbij de communicatie en samenwerking binnen een team, onder grote tijdsdruk, wordt getest; Under Pressure!

Ook in 2021 zitten we nog wel even vast aan virtuele teamvergaderingen. En ondanks dat we steeds effectiever online vergaderen, worstelt een groeiende groep telewerkers met eenzaamheid, samenwerkings- en communicatieproblemen thuis en op de werkvloer.

Coöperatieve online games verbeteren de gemoedstoestand van de werknemers en geven weer dat goede en positieve gevoel van saamhorigheid dat het belang van werk ver overstijgt.

Start het nieuwe jaar maar eens met een knal of nog beter als de knal achterwege blijft. Tijd voor samen ontmantelen van een digitale bom. In de game ervaar je het plaatsen van een ogenschijnlijke nepbom bij jou op kantoor. Al vrij snel wordt duidelijk dat er hier geen sprake is van een nepbom en er geen tijd te verliezen is. 

In verschillende teams van 4 personen is het de taak binnen 75 minuten door de juiste communicatie en samenwerking dit tikkende gevaar onschadelijk te maken. 

Een uitdagende brain-breaking game, ondersteund met een speciale App, een gecodeerde website en spectaculaire video’s. 

Boek en lees meer informatie over deze nieuwe online game.


Uitjesbureau is al meer dan 20 jaar een trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve (online) teambuilding activiteiten. Ieder jaar verrassen ze de markt met uitdagende nieuwe concepten.

Bekijk hier een greep uit online- en live teamactiviteiten (ook geschikt op 1,5 meter afstand). 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.