Throwback+naar+toffe+editie+van+Get+a+Live
Persberichten

Throwback naar toffe editie van Get a Live

Taets Art & Event park, FoodFavors, VRF en Van der Maarel Eventstyling prikkelen alle zintuigen met spectaculair relatie event voor de eventbranche.

Een succesvol en onvergetelijk event neerzetten. Dat doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom sloegen eventlocatie Taets Art & Event Park, cateraar FoodFavors, techniekpartner VRF en eventstylist Van der Maarel de handen ineen en trokken alles uit de kast voor de eerste editie van ‘Get a Live’. Het doel van dit event? Elkaar inspireren in goed gezelschap.

Aftermovie GET A LIVE from FoodFavors on Vimeo.


De locatie van Taets Art & Event Park veranderde op 14 maart in een kleurrijk canvas waar ruim 200 eventprofessionals kennis maakten met verschillende innovaties uit ons vakgebied. Keynote spreker Aaron Mirck trapte het programma af met een innovatie waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen: Artificient Intelligence (AI). Aaron gaf inzicht in slimmere werkwijzen en hoe AI je daarbij kan helpen.

Diversiteit en innovatie


De thema’s diversiteit en innovatie stonden centraal in styling, smaak & techniek. Na de opening was er gelegenheid om het nieuwe sfeerconcept 'Beyond Limits' van Van der Maarel te bewonderen. In vier prachtig belichte stijlkamers werden alle zintuigen geprikkeld en konden de gasten de thema’s zien, horen én proeven. Elke kamer werd vergezeld door een spreker met een onderwerp op gebied van live experience, event concept creatie, duurzaamheid en live marketing. Ondertussen genoten de gasten van de nieuwste smaken uit de keuken van FoodFavors.

Techniekpartner VRF verraste het publiek met een adembenemende tijdcodeshow, die de sfeer naar een nog hoger niveau tilde. De zaal transformeerde naar een feestzaal met koude dranken, culinaire happen en een spetterend optreden van de Dames Draaien Door.

Smaakt naar meer


Get a Live was niet zomaar een event; het was een gelegenheid om te inspireren en te verbinden, en dat is gelukt. “Wij waren diep onder de indruk van het programma, de catering, de aankleding en muziek. Alles was zeer goed verzorgd en de sfeer was heel geanimeerd”, aldus bezoeker Get a Live. Door de krachten te bundelen en kennis te delen, kun je samen iets onvergetelijks neerzetten. Dat is waar we het voor doen. Dat is Get a Live.

 

En wie weet tot volgend jaar…

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.