Terugblik+Route+de+Vin+et+Velo+d%E2%80%99Amsterdam+2024
Persberichten

Terugblik Route de Vin et Velo d’Amsterdam 2024

Zondag 8 september was het dan zo ver: 85 bourgondische wijnliefhebbers meldde zich bij Eat2Gather in Amsterdam voor de start van de Route de Vin et Velo. De mimosa met de cremant van en de rillette van zalm, schuim van ingelegde komkommer en een mimosa garnituur werden geserveerd. Vervolgens vertrokken de deelnemers met hun eigen gezelschap op de fiets langs de mooie Amsterdamse grachten naar Chateau Amsterdam.

In het rauwe Amsterdam noord werden ze daar warm ontvangen met een arancini en 2 proefglazen in Nederland geproduceerde wijn. De tocht vervolgde zich over de landelijke weggetjes richting Schellingwoude om daar de culinaire versmarkt Landmarkt te bezoeken om te genieten van een heerlijke kaasplank en een bijpassend glas wijn in de mooie zonnige tuin. Daarna werden de laatste kilometers gefietst naar de star winelisted wijnbar, Bar Vindict, waar iedereen kon genieten van de home made boeuf bourguignon en een fantastisch glas rode wijn. 

Wil jij ook een route de vin et velo d’Amsterdam voor jouw event organiseren? Neem dan contact op met culinair organisatiebureau Eat2Gather voor maatwerk culinaire fietstochten als onderdeel van jouw event. 
 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.