Swijnenburg+neemt+ook+exploitatie+van+eventlocatie+Huis+Scherpenzeel+op+zich
Persberichten

Swijnenburg neemt ook exploitatie van eventlocatie Huis Scherpenzeel op zich

EVENTLOCATIE SCHERPENZEEL - Naast Buitenplaats Amerongen (Amerongen) en Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen-Rijsenburg) waar ruim 500 zakelijke en particuliere bijeenkomsten per jaar plaatsvinden, is Swijnenburg nu ook verantwoordelijk voor de exploitatie van het 16e eeuwse kasteel Huis Scherpenzeel dat ook als locatie voor zakelijke bijeenkomsten wordt verhuurd.

Peter-Paul Swijnenburg en Lieke van Herpen, de eigenaren van SWIJNENBURG | meet & celebrate, mogen zich per 1 april ook de eigenaren van de exploitatie van Huis Scherpenzeel noemen. Het statige 16de-eeuwse kasteel, in het hart van het dorp Scherpenzeel, is een prachtig decor voor huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten. De overname van Huis Scherpenzeel zorgt voor een mooie uitbreiding van het portfolio van Swijnenburg én de mogelijkheden die het huis biedt zullen weer ten volle benut worden.

Stijlvolle update ‘’We zien het als een hele mooie kans om in het kasteel weer leven in de brouwerij te brengen’’, vertelt Lieke van Herpen. Voordat de deuren van het huis op 1 juni openen, krijgt Huis Scherpenzeel een compleet nieuw interieur in lijn met de andere locaties van Swijnenburg waar de signatuur omgeschreven kan worden als een eigentijds design in een klassieke omgeving. Er zal worden geschilderd, de vloeren worden vervangen en de bar wordt verplaatst. Waar de historische elementen bewaard zullen blijven, zal het nieuwe meubilair zorgen voor een hedendaagse, frisse én stijlvolle uitstraling.

Over Swijnenburg Sinds 2006 organiseert en verzorgt Swijnenburg op stijlvolle en hoogwaardige locaties evenementen. Op Buitenplaats Amerongen (Amerongen) en Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen-Rijsenburg) vinden al ruim 500 zakelijke en particuliere bijeenkomsten per jaar plaats. Van congressen, vergaderingen en bedrijfsjubilea tot sfeervolle privéfeesten en stijlvolle huwelijken. In 2017 is daar restaurant Bentinck aan toegevoegd. Een eigentijds restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.