Sunny+Side+Terrace+geopend+voor+het+ss+Rotterdam
Persberichten

Sunny Side Terrace geopend voor het ss Rotterdam

Nu de zomer officieel is begonnen, mogen wij gelukkig weer doen wat wij toch echt het leukst vinden; onze gasten bedienen! Maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam, deze zomer ook kennis met de nieuwe verborgen parels van Rotterdam: Sunny Side Terrace en Beachveld de Kaap.

 

Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. Ontdek daarnaast welke zomerse sportactiviteiten er nog meer op de kade plaatsvinden, want het Sunny Side Terrace is niet het enige wat nieuw is op de kade van het ss Rotterdam. Op donderdag 1 juli wordt ook Beachveld de Kaap geopend.

Wandel langs en zoek een plekje uit op het Sunny Side Terrace met uitzicht over de haven en de skyline van Rotterdam. De reservering maken wij bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid en een gezondheidscheck. Het Sunny Side Terrace is bij goed weer dagelijks geopend van 14:00 uur tot 22:00 uur op de kade voor het ss Rotterdam.

Bij het Sunny Side Terrace kun je terecht voor diverse snacks en een lekkere borrel. Op de menukaart staan snacks zoals rib fingers, smoked chicken wings en flammkuchen, maar vergeet ook niet de oesters met vinaigrette. Onze hardloper van eerder dit jaar is ook weer terug op de menukaart: patatje brisket! Naast fingerfoodilicious snacks is het ook mogelijk om te borrelen en te genieten van diverse drankjes. Variërend van bier van de tap tot bier uit blik of fles, wijn, homemade lemonades en Gin Tonic!

Beachveld de Kaap

Om Beachveld de Kaap te introduceren, gaan we enkele jaren terug naar het WK Beachvolleybal in 2015 en het EK Beachvolleybal in 2018. Wat waren dit geweldige evenementen voor Rotterdam en in het bijzonder ook voor het ss Rotterdam omdat deze evenementen plaatsvonden op de kade voor het schip. Een beachvolleybalveld op de kade kon dus niet uitblijven. In samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam is dit initiatief ontstaan. Beachveld de Kaap is vanaf donderdag 1 juli t/m 30 september ‘The place to be’. Speciaal voor jou, op deze fantastische plek een bak zand vol sportplezier. Gebruik het veld met je buurman, je sportmaatjes of kom kijken bij één van de toernooien. Als het veld leeg staat kan iedereen het veld gebruiken tot het moment dat iemand komt die gereserveerd heeft. Na zo’n potje volleyballen heb je natuurlijk zin in een verfrissend drankje en kun je naast het Lido terras op het dek van het schip dus ook genieten op het nieuwe Sunny Side Terrace.

Deze zomer zullen de twee beachvolleybalvelden en een petanquebaan middels een aanvraag recreatief te gebruiken zijn op de kop van de Kaap. Daarnaast worden er de gehele zomer diverse activiteiten geprogrammeerd waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Deze programmering wordt binnenkort bekend gemaakt via de website van het Sportbedrijf Rotterdam.

 

 

 

Voor aanvragen voor het gebruik van Beachveld de Kaap:  events@sportbedrijfrotterdam.nl

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.