SugarFactory+verder+met+nieuwe+directeur%3A+Sabine+Fredriks
Persberichten

SugarFactory verder met nieuwe directeur: Sabine Fredriks

Denise Schimmel neemt afscheid van haar SugarFactory. Onder haar leiding en visie werd de oude CSM-suikerfabriek omgebouwd tot een goedlopende industriële evenementenlocatie. Sabine Fredriks (foto rechts), in het verleden onder meer werkzaam voor ING communicatie en events, is per 1 februari de nieuwe directeur van SugarFactory.

Denise Schimmel vat bij haar vertrek de reis van 11 jaar, van suikerfabriek naar industriele evenementenlocatie samen: "Voor mij was het de ultieme uitdaging om vanuit een rauwe, karakteristieke plek met een rijke historie iets unieks te realiseren. Dat is gelukt door de fabriek haar stoere karakter te laten behouden en tegelijkertijd te voldoen aan de moderne eisen voor een evenementenlocatie. Nu is het tijd voor een volgende stap."

Nieuwe fase voor SugarFactory
Met de komst van Sabine Fredriks gaat SugarFactory een nieuwe fase in. Naast het hosten van events, wordt het aanbod van SugarFactory in de toekomst verder uitgebreid. Ze benadrukt: “SugarFactory kent oneindig veel mogelijkheden. Denise heeft een locatie gecreëerd waar alles kan en daar denk ik graag in mee.’’ Sabine kijkt ernaar uit om samen met de bestaande en nieuwe relaties verder te bouwen aan het succes van SugarFactory waarbij de kansen van deze prachtige locatie optimaal benut worden.

Groei door nieuwe initiatieven
De potentie van de locatie, de kennis van het bestaande team en de creatieve aanpak en ambities van Sabine vormen een veelbelovende combinatie die zal zorgen voor aanzienlijke groei en diversificatie van het aanbod in de komende jaren. Denise heeft er alle vertrouwen in dat SugarFactory onder leiding van Sabine een mooie toekomst tegemoet gaat. Natuurlijk blijft zij ‘haar factory’ met een warm hart volgen, zeker nu de ambitie is uitgesproken om in de toekomst ook eigen events te organiseren. ‘’Een droom die uitkomt’’ zegt Sabine hierover. ‘’We hebben alle ingrediënten in huis en ideeën genoeg, dus werk aan de winkel!”


Over Sabine Fredriks
Na het afronden van haar studie bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft Sabine diverse functies en rollen vervuld bij ING in o.a. business management, communicatie en events. Daarnaast heeft zij zich lange tijd ingezet voor de duurzame groei van ondernemers in Nederland en creëerde ze vanuit haar eigen bedrijf concepten en events voor verschillende opdrachtgevers. Sabine heeft vier kinderen en woont in Harderwijk.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.