Steve+Klein+nieuwe+marketing+en+communicatie+manager+bij+Expertum+Consulting
Persberichten

Steve Klein nieuwe marketing en communicatie manager bij Expertum Consulting

EVENTMARKETING - Steve Klein is een bekende naam in de eventbranche: 15 jaar lang was hij werkzaam binnen de audiovisuele branche en daarvoor aan bureauzijde, waarin hij heel veel uiteenlopende B2B ervaring heeft opgedaan. Omdat AV en ICT dicht bij elkaar liggen is het voor hem een bekend vakgebied. In deze rol is Steve eindverantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie van Expertum Nederland, Kroatië en Slovenië.

Reninca de Zwart (Directeur & Partner Expertum): 'Door de forse groei van Expertum in de afgelopen jaren hadden we een nog sterkere focus op Marketing & Communicatie nodig. Het positioneren van ons internationale karakter en het omarmen van alle verschillende internationale culturen met individuele persoonlijkheden is een zeer belangrijk aspect binnen Expertum. Voor deze functie zijn we op zoek gegaan naar iemand die qua DNA ook onze organisatie zou kunnen versterken. Om een duidelijke MarCom-strategie uit te kunnen bouwen, hadden we een iemand nodig die vanuit dezelfde normen en waarden voelt, denkt en acteert. Iemand met een hands-on mentaliteit en vooral een sterke strategische aanpak en visie. Ook zal hij betrokken zijn bij de vele events in binnen en buitenland, die we voor onze relaties en samenwerkers organiseren. We vonden de perfecte match in Steve. We zijn erg blij hem te mogen verwelkomen.'

Zijn focus ligt op het internationaal positioneren van Expertum, om nog meer bewustzijn te creëren over onze toegevoegde waarde in de SAP-markt en waar wij voor staan als organisatie. Steve staat bekend om zijn pragmatische 'can do'-mentaliteit en het vertalen van omvangrijke technologie naar een duidelijke waarde-propositie en user experience.


Over Expertum
We leven in een tijd waarin mensen en organisaties op zoek zijn naar een sterke presence, persoonlijk contact, nieuwe inspiratie en continue innovatie. Expertum denkt out-of-the-box met een frisse visie die inspirerend werkt. Zo doorbreken we vaste patronen en creëren ruimte voor innovatie met ijzersterke resultaten.

Met een team van gepassioneerde samenwerkers, experts met hetzelfde DNA, creëren we samen een authentieke zorgzame omgeving.  Om zo ervoor te zorgen dat iedereen hun eigen groeicapaciteit op persoonlijk en professioneel niveau kan blijven ontdekken en uitbreiden. Onze filosofie is dan ook om goed voor elkaar te zorgen, dag in dag uit. Met een sterke focus op SAP business, nieuwe modellen en innovatieve technologische concepten, maakt Expertum het verschil. We creëren geïntegreerde en unieke full cycle solutions. Zoals altijd zetten we ons in voor onze mensen, klanten en partners om echt het verschil te blijven maken. Vanuit eerlijkheid en vertrouwen naar elkaar. Dat is wie wij zijn

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.