Sijthoff+Media+%26+VRF
Persberichten

Sijthoff Media & VRF

Met ingang van 1 mei is het partnership tussen Sijthoff Media en VRF wederom verlengd.

De samenwerking tussen Sijthoff Media en VRF begon in november 2020, bij de realisatie van een livestream studio op locatie van Alex van Groningen in Amstelveen.

Er is een visualisatie gemaakt voor de studio met daarin de wensen van de opdrachtgever verwerkt. De studio kan flexibel worden ingezet afhankelijk van het aantal sprekers en de setting.

Inmiddels hebben er in de studio bij Alex van Groningen zo’n 250 livestreams, webinars en opnames plaatsgevonden. Vanuit VRF is de een vaste accountmanager, Leon van Merkenstein verantwoordelijk voor de producties in deze studio met daarbij een vast team van AV technici.

Tevens is er op het gebied van live events al meerdere jaren een samenwerking tussen beide bedrijven. Zo hebben we CFO Day en Finance Expo samen succesvol geproduceerd. Op 1 juni vind de 21ste editie van CFO Day plaats in Grand Hotel Huis ter Duin.

Door het grote succes van de studio en de samenwerking tussen Sijthoff Media en VRF is er voor gekozen het partnership voort te zetten!

Foto: Ivo ten Hoorn (Directeur Educatie Sijthoff Media), Kees Brouwer (Eigenaar VRF) & Luc van Steensel (General Manager VRF) 
 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.