Seats2Meet+Amersfoort+overgenomen+door+people%40places
Persberichten

Seats2Meet Amersfoort overgenomen door people@places

Per januari 2024 is Seats2Meet Amersfoort CS in handen van people@places. Seats2Meet Amersfoort CS is een mooie aanvulling op het aanbod door de centrale ligging en de grote diversiteit aan zalen.

"De persoonlijke warme sfeer die de Amersfoortse ontmoetingslocatie zo kenmerkt, past people@places als een jas! people@places biedt al een diversiteit aan locaties in het Midden van Nederland. Alle locaties van people@places hebben flexibiliteit, kwaliteit en goede bereikbaarheid hoog in het vaandel staan. De locaties zijn verschillend maar bieden allemaal uitstekende hospitality, catering en technische faciliteiten."

In de afgelopen negen jaar beleefden Elise de Bres en Tianne van Woudenberg als eigenaar van de Amersfoortse ontmoetingslocatie vele hoogtepunten maar ook een stevige en uitdagende Corona-crisis. Gelukkig zijn ze daar doorheen gekomen en bruist het bedrijf als nooit tevoren. Het vertrouwde team van medewerkers blijft aan en ook de naam Seats2Meet Amersfoort CS blijft vooralsnog op de gevel.

Vooral in Midden-Nederland heeft people@places zichzelf het afgelopen jaar letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet. Onder andere in Utrecht, Harderwijk, Culemborg, Almere, Naarden en Apeldoorn opende het bedrijf vestgingen met flexwerkplekken en vergaderzalen voor 2 tot 500 personen. De ambitie is om een landelijk netwerk van vergader- en werklocaties te realiseren. De kracht van het snel groeiende people@places is om bedrijven te helpen eenvoudig zaken te doen. Zo is er geen sprake van ingewikkelde reserveringsprocedures en kan een vergaderzaal gewoon (online) per uur geboekt worden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.