Remote+Teambuilding+tegen+thuiswerkdips%3A+nu+al+50%2E000+deelnemers
Persberichten

Remote Teambuilding tegen thuiswerkdips: nu al 50.000 deelnemers

In maart 2020, in de eerste lockdown is een aantal evenementenbureaus ‘online ‘ gegaan. Toen The Box Company dat met de Remote Teambuilding Experience deed was het idee vrij eenvoudig: een tof, virtueel event waar collega’s weer eens ‘gewoon’ lol trappen met elkaar. Net als ‘vroeger’. Inmiddels is het hun missie geworden om Nederland uit de ‘thuiswerkdip’ te halen.

 

Vrij direct vanaf de start speelden 150 personen iedere dag en overal ter wereld mee. “Je ziet goed hoe veel last onze spelers hebben van de thuiswerkdip en dat we allemaal op zoek zijn naar die broodnodige connectie. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn team met wat we tot nu toe al hebben bereikt op dit vlak!”, zegt directeur Pieter van Dijke van The Box Company.

Een gemiddelde klantscore van 9,7 in 57 landen!
 

De online teambuilding game springt in om ook in deze tijd meer samen te zijn. Die behoefte aan teambuilding en om met elkaar in contact te komen is en blijft heel hoog gezien de vele opdrachten – er zijn inmiddels meer dan 1.700 Experiences gespeeld door 800 opdrachtgevers – en door de honderden klant-reviews die het evenementenbureau vanuit alle hoeken van de wereld toegestuurd krijgen. In bijna iedere review (95%) wordt het ‘wij-gevoel’ genoemd. 25% procent van de opdrachtgevers die nu bij Remote Teambuilding Experience boeken komt via mensen die het al gespeeld hebben en de Experience aan anderen doorgeven als tip voor een cool en connecting teambuilding-event.

 

Nieuwe versie in april: RTE 2.0 met Hybride optie

Gezien het succes van de Remote Teambuilding Experience komt het bedrijf in april met een verder uitgebreide versie: Remote Teambuilding Experience 2.0 met Hybride optie of ‘RTE 2.0 Hybride’. “Alles wat al succesvol was zit er weer in, met daar bovenop een hoop nieuwe functionaliteiten. Omdat we toch echt wel hopen dat we binnenkort weer eens live bij elkaar mogen komen, al is het maar in kleine groepen, hebben we de optie dat je nieuwe versie hybride kunt spelen. Zo kunnen online spelers samen spelen met ‘offline’ groepen die in het echt bij elkaar zijn. Hoe meer connectie, hoe beter! Het idee is hiermee iets aangepast, maar het doel blijft hetzelfde: meer fun en connectie. En vooral: steeds minder thuiswerkdips!” aldus Pieter van Dijke.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.