Remco+ervaart+Den+Haag+%2D+de+perfecte+introductie+voor+evenement+bezoekers+en+congresdeelnemers+%2E%2E%2E
Persberichten

Remco ervaart Den Haag - de perfecte introductie voor evenement bezoekers en congresdeelnemers ...

Het conventiebureau van The Hague & Partners heeft een eigenzinnige en inspirerende reeks video's gelanceerd met in de hoofdrol lokale gastheer en beroemdheid - Remco.

De video's, die beschikbaar zijn voor organisatoren van associatiecongressen en zakelijke evenementen om te gebruiken als onderdeel van hun evenementenmarketing, laten zien wat Den Haag te bieden heeft door de ogen van Remco Dörr.

Ze bevatten alles wat je zou verwachten op het gebied van rondleidingen door de stad, hoogtepunten en feiten, maar ook meer ongebruikelijke activiteiten zoals het maken van cocktails, surfen en de perfecte wake-up call van een hotel.

Remco is bekend in heel Den Haag en bij bezoekers van over de hele wereld vanwege zijn diepgaande kennis van de stad, verhalen, boeiende manier van vertellen en natuurlijk zijn "onberispelijke baard en uitgebreide vlinderdascollectie".

“Er is het afgelopen jaar zo veel veranderd in de manier waarop we zaken doen. Toch wilden we doorgaan met het presenteren van onze stad op een manier die haar karakter perfect laat zien. Remco was de ideale gastheer voor de video's, waarin hij alles meemaakt wat we te bieden hebben.”

"Vanuit commercieel en praktisch oogpunt zullen de video's een krachtig hulpmiddel zijn voor organisatoren die registraties willen stimuleren, aangezien potentiële bezoekers de stad echt op afstand kunnen leren kennen en alle goede redenen voor een bezoek waarderen", aldus Bas Schot, Hoofd van The Hague Convention Bureau.

"Om dit te garanderen, zijn de video's meeslepend, interessant, grappig en inzichtelijk. Het kan wat langer duren voordat we mensen hier weer kunnen uitnodigen in onze prachtige stad, maar in de tussentijd zijn deze video's de perfecte herinnering voor gasten uit het verleden en een teaser voor toekomstige bezoekers. "

De video's zijn beschikbaar via www.conventionbureau.thehague.com/city-host-remco-dorr-verkent-de-verborgen-parels-van-den-haag en er komt nog meer aan.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.