Re%2DBanner+en+Ocean+Outdoor+gaan+voor+duurzaamheid
Persberichten

Re-Banner en Ocean Outdoor gaan voor duurzaamheid

Re-Banner en Ocean Outdoor bundelen krachten voor duurzaamheid in outdoor reclame-uitingen.

Re-Banner, een toonaangevende speler op het gebied van up-cycling, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Ocean Outdoor, de marktleider in digitale en traditionele buitenreclame in Nederland. Deze strategische alliantie belooft niet alleen innovatie in de reclamewereld, maar ook een significante stap in de richting van een duurzamere toekomst. Eerder liet Re-Banner al van zich horen om ook op events een duurzame stap te zetten: Verduurzaming van events: Re-Banner maakt van spandoeken, banners en vlaggen nieuwe producten

Ocean Outdoor beheert een indrukwekkend netwerk van billboards langs de snelwegen van Nederland. Deze billboards, die deels bestaan uit pvc-banners met advertenties, kunnen nu een tweede leven krijgen dankzij de expertise van Re-Banner. In plaats van simpelweg te worden afgeschreven, worden de banners nu hergebruikt en omgetoverd tot nieuwe, unieke producten in opdracht van adverteerders.

Re-Banner staat bekend om haar innovatieve benadering van up-cycling van allerlei materialen. Door de samenwerking met Ocean Outdoor kan Re-Banner nu niet alleen bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk, maar ook aan de creatie van gepersonaliseerde en duurzame artikelen die aansluiten bij de duurzaamheid doelstellingen van adverteerders.

Cecile Hustinx, CEO van Re-Banner, zegt:

"Wij zijn verheugd over de samenwerking met Ocean Outdoor. Het stelt ons in staat om een nieuwe standaard te zetten op het gebied van duurzaamheid in outdoor reclame. Samen met Ocean Outdoor kunnen we tonnen Co2 uitstoot verminderen.”

De gecombineerde inspanningen van Re-Banner en Ocean Outdoor beloven niet alleen een verminderde impact op het milieu, maar ook een frisse en innovatieve benadering van adverteren. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de richting van een groenere en meer verantwoorde toekomst voor de reclame-industrie.
 Over Re-Banner: Re-Banner is een pionier op het gebied van up-cyling van banners, vlaggen en ander textiel / pvc. Het bedrijf transformeert gebruikte reclamematerialen in unieke producten, waardoor adverteerders niet alleen hun boodschap kunnen verspreiden, maar ook bijdragen aan een circulaire economie.

Over Ocean Outdoor: Ocean Outdoor is een vooraanstaande speler in de buitenreclame-industrie in Nederland. Het bedrijf beheert een uitgebreid netwerk van billboards, waaronder digitale schermen en traditionele pvc-banners langs de snelwegen.

Voor meer informatie: info@re-banner.eu www.re-banner.eu, 020-2101677

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.